Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

10a Triatló Indoor Solidària

· On? CEM CAN RICART
· Quan? 12 de maig de 2018
· Adreça: Sant Oleguer, 10
· Telèfon: 934417526
· Organitza: CEM Colom

Esports

Un any mes, el CEM Colom i el CEM Can Ricart organitzen la Triatló Indoor Solidària que aquest any arriba a la seva 10ena edició consolidada com una de les activitats esportives més participatives de Ciutat Vella. La prova tindrà lloc el proper 12 de maig (dissabte)

Per poder gaudir d’aquesta triatló solidaria no cal ser un gran esportista, la competició està dissenyada perquè tothom pugui realitzar la prova sense cap tipus de problema. Els organitzadors intenten que les sensacions dels participants en realitzar la prova siguin el més semblants possibles a una triatló en un espai obert, això sí, adaptant la prova a la capacitat física de totes les persones.

Aquest any la recaptació de quilòmetres solidaris serà pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu que treballa per a la inclusió a la comunitat de les persones amb problemàtica de salut mental.

Les inscripcions, que ja estan obertes, tenen un preu de 9,50 euros (podeu pagar més com a donatiu) que seran part de la donació. Podeu fer la inscripció online a la web de can Ricart o bé presencialment al CEM Colom o al CEM Can Ricart. També han obert una fila 0 per a tots aquells que no puguin participar en la prova i vulguin aportar el seu gra de sorra ho puguin fer fàcilment.

A canvi de la vostra solidaritat rebreu una samarreta de participant i els obsequis dels patrocinadors.

10a TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA

Dissabte, 12 de maig de 2018 a partir de les 9:10.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X