Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

20 aniversari de El Triangle

· On? Centre Comercial El Triangle
· Quan? De l'1 al 30 de novembre de 2018
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Plaça Catalunya, 1
· Organitza: Centre Comercial El Triangle

Actes

El centre comercial El Triangle està d'Aniversari. El Triangle celebra  20 anys al servei de Barcelona, ​​amb moltes activitats.

Per celebrar una data tan assenyalada, al llarg del mes de novembre, El Triangle es vesteix de gala i es converteix en el lloc de referència on es donen cita la llum, la màgia, el millor humor, teatre i música i a on també els visitants podran participar en un espectacular Panell de Premis aconseguint regals commemoratius del 20 aniversari.

Durant tots els Dijous, Divendres i Dissabtes del mes de novembre - a partir de les 19 h -, podreu gaudir del millor Humor de la mà d'Enric Company, Toni Cano i Xavier Dentell, del millor teatre d'improvisació amb la companyia Impro Show, i de la millor màgia de la mà de Toni de las Heras - Premi Nacional de màgia -, on et presenta en exclusiva el seu espectacle "MAGICUM".

Com a fi de festa, El Triangle us convida a gaudir de la millor música, amb un Gran Concert Gratuït - proper 30 de Novembre a les 18:30 h - on tres dels millors grups del panorama musical, us faran canta, ballar i passar una tarda inoblidable. El contagiós ritme de Gertrudis, l’atreviment de Sidonie i un artista sorpresa son els protagonistes d’aquesta gran festa, on EL TRIANGLE festeja 20 anys al servei de Barcelona.

IMPROSHOW

1, 8, 10, 15 i 17 de novembre de 2018 a les 19.00h

Impro Show Celebration és un espectacle fresc, original i 100% interactiu. Els actors surten a escena sense guió, i el públic decideix què passarà, gaudint així d’un xou diferent i únic a cada funció. A l’inici de la funció el públic escriu una frase en una targeta, algunes d’elles triades a l’atzar es convertiran en els títols de les improvisacions que representin els actors. et sorprendrà seva capacitat per crear històries improvisades amb l’humor espontani que els caracteritza. Tot és possible en 3, 2, 1 … Impro!

MAGICUM, SHOW DE MÀGIA

2, 9 i 24 de novembre a les 19.00h

Màgicum, l’espectacle de màgia de Toni de las Heras, actual Premi Nacional de Màgia, és un xou per tota la família on l’espectador se submergirà en un món màgic ple de sorpresa, diversió, sorpreses, ritme i emoció.
Molt humor i impactant màgia t’estan esperant.

MONOLOGUISTES

3, 16 i 23 de novembre a les 19.00h

3 divertits i hilarants monologuistes de primera línia que us faran passar magnífiques tardes.
Dis. 3 de novembre: El presentador, reporter i monologuista Enric Company et farà veure la televisió i la publicitat de forma diferent.
Divendres, 16 de novembre: Toni Cano ens farà riure parlant de Barcelona i de els seus tòpics.
Divendres, 23 de novembre: Xavier Deltell ens fa mirar al passat, recordar les experiències viscudes i reflexionar de com han evolucionat tot.

SIDONIE, GERTRUDIS I ARTISTA SORPRESA. GRAN CONCERT GRATUÏT 20 ANIVERSARI EL TRIANGLE

30 de novembre a les 18:30h

El Triangle convida a tota la ciutat de Barcelona a acompanyarlnos i gaudir d’un concert sense igual en què participaran 3 grans grups que ens faran cantar, ballar i passar una tarda inoblidable. El contagiós ritme de Gertrudis, el desvergonyiment de Sidonie i una grup sorpresaque desvetllaran d’aquí a molt poc.

 TALLERS ESPECIALS SEPHORA

 Sephora s’uneix a l’aniversari de El Triangle amb tallers especials.

 

Més Informació

Mapa de Localització

Plaça Catalunya, 1 (41.385928, 2.169453)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X