Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

9a Triatló Indoor Solidària

· On? CEM Can Ricart
· Quan? 20 de maig de 2017
· Adreça: Sant Oleguer, 10
· Organitza: CEM COLOM

Esports

Un any mes, el CEM Colom i el CEM Can Ricart organitzen la Triatló Indoor Solidària. La prova, en la que col·labora Amics de La Rambla, tindrà lloc el proper 20 de maig (dissabte)

Per poder gaudir d’aquesta triatló solidaria no cal ser un gran esportista, la competició està dissenyada perquè tothom pugui realitzar la prova sense cap tipus de problema. Els organitzadors intenten que les sensacions dels participants en realitzar la prova siguin el més semblants possibles a una triatló en un espai obert, això sí, adaptant la prova a la capacitat física de totes les persones.

Aquest any la recaptació de quilòmetres solidaris serà per a l’entitat “Soñar Despierto” que treballen perquè tots els nens en risc d’exclusió social que viuen en centres d’acollida i residencials tinguin les mateixes oportunitats que la resta de nens.

Les inscripcions, que ja estan obertes, tenen un preu de 8,60 euros (podeu pagar més com a donatiu) que seran part de la donació. Podeu fer la inscripció online a la web de can Ricart o bé presencialment al CEM Colom o al CEM Can Ricart. També han obert una fila 0 per a tots aquells que no puguin participar en la prova i vulguin aportar el seu gra de sorra ho puguin fer fàcilment.

Compra d’entrades: http://www.canricart.com/triatlo/

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X