Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Aaron Abernathy al Jamboree

· On? JAMBOREE
· Quan? 9 de desembre de 2017
· Adreça: Plaça Reial 17
· Telèfon: 93 319 17
· Organitza: Jamboree

Música

El proper dissabte 9 de desembre teniu dos oportunitats (a les 20 i a les 22 h) per gaudir d’Aaron Abernathy en directe.

Aaron Abernathy és un talentós músic nascut a Cleveland i format amb Gerlad Levert. Va estudiar música a la prestigiosa Howard University, on es va graduar en piano jazzístic. Amb un talent excepcional no només als teclats sinó també en el terreny vocal, ha actuat com a director musical a les gires internacionals de Black Milk i Slum Village i ha col·laborat amb artistes nominats als Grammy, com són Jack White, The Foreign Exchange i Eric Roberson.

A la primavera de 2015, Abernathy i el seu grup Nat Turner van actuar com a teloners de Black Milk a la seva gira europea, guanyant-se el favor del públic amb la seva magnífica combinació de veus inspirades en el gòspel, amb canvis bruscos de ritme i girs funk que revelava influències de Prince i James Brown.

Aaron Abernathy arriba al Jamboree amb el seu nou disc sota el braç, “Dialogue”, que ha sortit al mercat aquest mes d’octubre i que, de ben segur, el portarà per nombrosos escenaris de tot el món.
Aaron Abermnathy (veus i teclats) actuarà acompanyat de Abel Calzetta (a la guitarra), Manuel Pablo Sanz (al baix) i Akinsola Elegbede (a la bateria).

El preu de les entrades és de 23 € (25 a taquilla). Amics de La Rambla i el Jamboree us ofereixen un descompte del 50%. Per aconseguir-ho heu d’introduir el codi amicsdelarambla en el moment de fer la compra i s’aplicarà el descompte.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X