Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Aaron Abernathy al Jamboree

· On? JAMBOREE
· Quan? 9 de desembre de 2017
· Adreça: Plaça Reial 17
· Telèfon: 93 319 17
· Organitza: Jamboree

Música

El proper dissabte 9 de desembre teniu dos oportunitats (a les 20 i a les 22 h) per gaudir d’Aaron Abernathy en directe.

Aaron Abernathy és un talentós músic nascut a Cleveland i format amb Gerlad Levert. Va estudiar música a la prestigiosa Howard University, on es va graduar en piano jazzístic. Amb un talent excepcional no només als teclats sinó també en el terreny vocal, ha actuat com a director musical a les gires internacionals de Black Milk i Slum Village i ha col·laborat amb artistes nominats als Grammy, com són Jack White, The Foreign Exchange i Eric Roberson.

A la primavera de 2015, Abernathy i el seu grup Nat Turner van actuar com a teloners de Black Milk a la seva gira europea, guanyant-se el favor del públic amb la seva magnífica combinació de veus inspirades en el gòspel, amb canvis bruscos de ritme i girs funk que revelava influències de Prince i James Brown.

Aaron Abernathy arriba al Jamboree amb el seu nou disc sota el braç, “Dialogue”, que ha sortit al mercat aquest mes d’octubre i que, de ben segur, el portarà per nombrosos escenaris de tot el món.
Aaron Abermnathy (veus i teclats) actuarà acompanyat de Abel Calzetta (a la guitarra), Manuel Pablo Sanz (al baix) i Akinsola Elegbede (a la bateria).

El preu de les entrades és de 23 € (25 a taquilla). Amics de La Rambla i el Jamboree us ofereixen un descompte del 50%. Per aconseguir-ho heu d’introduir el codi amicsdelarambla en el moment de fer la compra i s’aplicarà el descompte.

Més Informació

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X