Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Acte de lliurament dels Guardons de Ramblista d'Honor 2013

· On? Saló de Cent
· Quan? 7 d'octubre de 2013
· Adreça: Ajuntament de Barcelona
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

Els Guardons de Ramblista d'Honor 2013 es lliuraran en un acte institucional, presidit per l'Alcalde de Barcelona, l'Excm. Sr. Xavier Trias, el dia 7 d'octubre, a les 19 h, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Amics de la Rambla atorga, des de l'any 1962, el guardó de Ramblista d'Honor. Aquest guardó ha estat durant més de 50 anys allò que ha simbolitzat el reconeixement a persones i entitats per la seva aportació a la promoció i millora del passeig més popular i emblemàtic de Barcelona.

Enguany Amics de La Rambla ha volgut, en el marc de retornar a la Rambla la seva vocació de centralitat barcelonina, que el guardó reorienti el seu objectiu per tal de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.

Per tal de que aquesta reorientació obtingui el prestigi i la qualitat desitjables, s'ha instituït per primera vegada la figura d'un jurat que ha decidit d'entre totes les propostes de candidatura, qui són els guardonats d'enguany. El jurat que ha escollit els Ramblistes d'Honor d'aquest any està format per Vicenç Altaió, Gemma Amat, Hermann Bonnin, Xavier Bru de Sala, Anna Maria Bordas, Màrius Carol, Iosu de la Torre, Beth Galí, Pepa Masó, Joan Oliveras Bagués, Enric Pantaleoni, Lluís Pasqual, Jaume Peral, Claret Serrahima, Benedetta Tagliabue, Roser Tiana i Vicenç Villatoro.

Els guardonats es donaran a conèixer properament.

El jurat també ha decidit atorgar, a proposta de la Junta Directiva d'Amics de la Rambla i a títol pòstum, el guardó de Ramblista d'Honor a Antoni Tàpies. Relacionat amb aquest guardó especial, el poeta Pere Gimferrer, glosarà la figura d'Antoni Tàpies.

L'aforament és limitat. Si voleu assistir podeu confirmar la vostra assistència al telèfon 93 317 29 40 o, per correu electrònic, a info@amicsdelarambla.cat

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X