Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Activistes per la vida". Gervasio Sánchez a l'Arts Santa Mònica

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? Del 4 de novembre de 2020 al 14 de març de 2021
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Arts Santa Mònica

Exposicions

Gervasio Sánchez és un dels més reconeguts fotoperiodistes espanyols i, fins al març de 2021, l’Arts Santa Mónica ens ofereix una mostra de la seva feina més reivindicativa on dona veu a les persones que lluiten per protegir el planeta dels abusos que rep de empreses extractores i governants corruptes.

Guatemala i Hondures són dos dels països més rics del planeta en béns naturals. L’avidesa per l’extracció de les seves riqueses sembla condemnar a les seves poblacions a viure en les societats més desiguals i violentes. Aquesta exposició mostra els rostres i les veus de desenes d”’Activistes per la Vida” que lluiten col·lectivament en els seus territoris enfront a poderosos interessos amb l’objectiu de protegir els rius, boscos i muntanyes que sostenen el cicle de la vida no solament per a les seves comunitats, sinó per a tota la humanitat. Son dones i homes que s’enfronten a les amenaces de mort permanents de governants corruptes, empresaris depredadors i pistolers sense escrúpols.

L’exposició es pot visitar gratuïtament de dimarts a dissabte de 10 a 20 h i els diumenges i festius d’11 a 19 h. Els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener, l’Arts Santa Mònica està tancat.

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X