Activitats gratuïtes al Tast a La Rambla
· On? Tast a La Rambla
· Quan? Del 2 al 6 de juny de 2022
· Dies? Dilluns, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 1
· Organitza: Amics de La Rambla i grup gsr
Al tast a La Rambla podeu gaudir de la millor gastronomia de Barcelona agrupada en cinc arees temàtiques: cuina tradicional, tapes i platillos, cuina d'autor i pastisseria.
Però un dels atractius principals del Tast a La Rambla és la seva agenda d'activitats relacionades amb la gastronomia.
Com en la darrera edició, el programa d’activitats s’agrupa de nou sota l’Aula de Tast, l’espai situat al final de La Rambla Santa Mònica. Aquest espai és d’aforament limitat de 60 persones i es podrà accedir sense reserva prèvia. Com sempre hi haurà classes magistrals, show cookings, xerrades i degustacions i tasts de productes.
DIJOUS 2
12.30h – 13.00h. Acte inaugural
DIVENDRES 3
17.00 a 17.30h. Sant Croi by Albert Roca. Dolços amb identitat. Albert Roca
17.45 a 18.15h. Restaurant Amar Barcelona. El producte del mar com a punt de partida. Gonzalo Hernández
18.30 a 19.00h. Restaurant La Pau. Projecte social amb la restauración. Carmen de la Maza & Cheikhou Balde
19.15 a 20.00h. Estrella Damm. “Tasteando Damm”. Nil Cardoner
DISSABTE 4
12.15 a 13.00h. Cinzano. Cinzano: des de 1757 el sabor del vermut. Oscar Sádaba, Brand Ambassador de Cinzano i Tomás Abellán, Propietari del Bar Alegría
13.15 a 13.45h. Restaurant Aleia. Excel·lència sense fronteres. Rafael de Bedoya
16.00 a 16.45h. INCAPTO. Per què només hauries de prendre cafè d’especialitat?. Bea Mesas, Co-fundadora d’INCAPTO
17.00 a 17.45h. Saborea Lanzarote. El Grifo, la vinya de l’impossible. Andrea Marchione, Museo de El Grifo
18.00 a 18.30h. Restaurant Compartir. Compartir 2022. Nil Dulcet & Oriol Castro
18.45 a 19.30h. Estrella Damm. “Tasteando Damm”. Nil Cardoner
19.45 a 20.30h. Royal Bliss. Taller de maridatge amb combinats Royal Bliss. Sergi Estévez, Brand Ambassador Royal Bliss
DIUMENGE 5
12.15 a 13.00h. Aperol. Aperol Spritz: l’aperitiu perfecte. Oscar Sádaba, Brand Ambassador
13.15 a 13.45h. Restaurant Fonda España. De fonda a restaurant. Germán Espinosa
16.00 a 16.45h. Saborea Lanzarote. Lanzarote, la vinya de l’impossible. Sofia Perdomo, cap d’enoturisme a Bodegas Los Bermejos
17.00 a 17.30h. Restaurant Bodega Amposta. Solucions gastronòmiques per petits espais. Chema Martínez
17.45 a 18.15h. Restaurant Gaig Barcelona. La versatilitat del bacallà. Josep Armenteros
18.30 a 19.00h. Bar Alegría. Vins i tapes per compartir. Tomás Abellán
DILLUNS 6
12.15 a 12.45h. Restaurant Sintonía. Cuina d’hotel a Barcelona. Pablo Tomás
13.00 a 13.30h. Restaurant Dos Pebrots. Filosofies ancestrals per a la sostenibilitat. Takeshi Somekawa
16.00 a 16.45h. Saborea Lanzarote. Essència Lágrima de Malvasía volcánica. Fernando Arraez Bravo, Director Bodega Lágrima de Malvasía Volcánica
17.00 a 17.30h. Restaurant Ceviche 103. Del “ceviche” als “tiraditos”. Manuel Alvarado
17.45 a 18.30h. Saborea Lanzarote. Tast de formatges de cabra de Lanzarote, un itinerari pel Jable. AQUAL, Asociación de Queserías Artesanas de Lanzarote
Una de les novetats d’aquesta 8a edició és el Showcooking – Gastronomies amb identitat, un nou espai amb un format més personalitzat on tastar plats amb el xef com a protagonista.
Aquest espai té lloc per a 18 persones. La resta de públic pot assistir a l'activitat, però sense degustació.
Molts dels xefs del restaurants presents al Tast a La Rambla seran els conductors d’aquestes innovadores sessions gastronòmiques. Dissabte, i de la mà de María Busta (Casa Eutimo) i Lara Rodríguez (Restaurante Kraken), estarà decicat a “Asturias, Cocina de Paisaje”. Diumenge tindrà lloc “Raíz Culinaria – Castilla La Mancha” amb Antonio Cuerda (Restaurante Cuerda), Adrian Romanillos (Restaurante Zubar), José Ángel Sánchez i Olga Arenas (Natural food Lab), Andrés Rodríguez (Taberna Cocktail Gourmet) i Julián Antonio Rodríguez (Restaurante Occitanto-).
DISSABTE 4. ASTURIAS, COCINA DE PAISAJE
12.30 a 13.30h. Sessió vermut amb vistes al Cantàbric. María Busta, Rest. Casa Eutimio
14.00 a 15.00h. Menú "Cocina de Paisaje" a 4 mans (1r pase). María Busta, Rest. Casa Eutimio Lara Rodríguez, Rest. Kraken
15.30 a 16.30h. Menú "Cocina de Paisaje" a 4 mans (2n pase). María Busta, Rest. Casa Eutimio
Lara Rodríguez, Rest. Kraken
19.00 a 20.00h. Menjant-nos el mar: Alta cuina y aprofitament (1r pase). Lara Rodríguez- Rest. Kraken
20.30 a 21.30h. Menjant-nos el mar: Alta cuina y aprofitament (2n pase) Lara Rodríguez- Rest. Kraken
DIUMENGE 5. LA COCINA DE RAÍZ DE CASTILLA- LA MANCHA.
12.30 a 13.00h / 17.30 a 18.00h. ALBACETE- La navalla. Antonio Cuerda, Rest. Cuerda
13.15 a 13.45h / 18.15 a 18.45h. GUADALAJARA- Cua de vaca embolicada en pasta philo, formatge de cabra i gingebre. Adrián Romanillos, Rest. Zubar
14.00 a 14.30h / 19.00 a 19.30h. CIUDAD REAL- Xai a la mossàrab amb pa àcim i aromes d'Alcúdia. José Ángel Sánchez, Rest. Natural food lab
14.45 a 15.15h / 19.45 a 20.15h. CIUDAD REAL- Tataki de cabirol amb melmelada de figues . Andrés Rodríguez, Rest. Taberna Cocktail Gourmet
15.30 a 16.00h / 20.30 a 21.00h. CUENCA- Torrada d'almortes amb basturma de gallina negra castellana. Julián Antonio Rodríguez i Daniel Peña, Rest. Occitano
Mapa de Localització
La Rambla, 1, 08002, Barcelona (41.376279, 2.176939)