Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Activitats gratuïtes al Tast a La Rambla

· On? Tast a La Rambla
· Quan? Del 2 al 6 de juny de 2022
· Dies? Dilluns, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 1
· Organitza: Amics de La Rambla i grup gsr

Gastronomia - Tast

Al tast a La Rambla podeu gaudir de la millor gastronomia de Barcelona agrupada en cinc arees temàtiques: cuina tradicional, tapes i platillos, cuina d'autor i pastisseria.

Però un dels atractius principals del Tast a La Rambla és la seva agenda d'activitats relacionades amb la gastronomia.

Com en la darrera edició, el programa d’activitats s’agrupa de nou sota l’Aula de Tast, l’espai situat al final de La Rambla Santa Mònica. Aquest espai és d’aforament limitat de 60 persones i es podrà accedir sense reserva prèvia. Com sempre hi haurà classes magistrals, show cookings, xerrades i degustacions i tasts de productes.

DIJOUS 2

12.30h – 13.00h. Acte inaugural

DIVENDRES 3

17.00 a 17.30h. Sant Croi by Albert Roca. Dolços amb identitat. Albert Roca

17.45 a 18.15h. Restaurant Amar Barcelona. El producte del mar com a punt de partida. Gonzalo Hernández

18.30 a 19.00h. Restaurant La Pau. Projecte social amb la restauración. Carmen de la Maza & Cheikhou Balde

19.15 a 20.00h. Estrella Damm. “Tasteando Damm”. Nil Cardoner

DISSABTE 4

12.15 a 13.00h. Cinzano. Cinzano: des de 1757 el sabor del vermut. Oscar Sádaba, Brand Ambassador de Cinzano i Tomás Abellán, Propietari del Bar Alegría

13.15 a 13.45h. Restaurant Aleia. Excel·lència sense fronteres. Rafael de Bedoya

16.00 a 16.45h. INCAPTO. Per què només hauries de prendre cafè d’especialitat?. Bea Mesas, Co-fundadora d’INCAPTO

17.00 a 17.45h. Saborea Lanzarote. El Grifo, la vinya de l’impossible. Andrea Marchione, Museo de El Grifo

18.00 a 18.30h. Restaurant Compartir. Compartir 2022. Nil Dulcet & Oriol Castro

18.45 a 19.30h. Estrella Damm. “Tasteando Damm”. Nil Cardoner

19.45 a 20.30h. Royal Bliss. Taller de maridatge amb combinats Royal Bliss. Sergi Estévez, Brand Ambassador Royal Bliss

DIUMENGE 5

12.15 a 13.00h. Aperol. Aperol Spritz: l’aperitiu perfecte. Oscar Sádaba, Brand Ambassador

13.15 a 13.45h. Restaurant Fonda España. De fonda a restaurant. Germán Espinosa

16.00 a 16.45h. Saborea Lanzarote. Lanzarote, la vinya de l’impossible. Sofia Perdomo, cap d’enoturisme a Bodegas Los Bermejos

17.00 a 17.30h. Restaurant Bodega Amposta. Solucions gastronòmiques per petits espais. Chema Martínez

17.45 a 18.15h. Restaurant Gaig Barcelona. La versatilitat del bacallà. Josep Armenteros

18.30 a 19.00h. Bar Alegría. Vins i tapes per compartir. Tomás Abellán

DILLUNS 6

12.15 a 12.45h. Restaurant Sintonía. Cuina d’hotel a Barcelona. Pablo Tomás

13.00 a 13.30h. Restaurant Dos Pebrots. Filosofies ancestrals per a la sostenibilitat. Takeshi Somekawa

16.00 a 16.45h. Saborea Lanzarote. Essència Lágrima de Malvasía volcánica. Fernando Arraez Bravo, Director Bodega Lágrima de Malvasía Volcánica

17.00 a 17.30h. Restaurant Ceviche 103. Del “ceviche” als “tiraditos”. Manuel Alvarado

17.45 a 18.30h. Saborea Lanzarote. Tast de formatges de cabra de Lanzarote, un itinerari pel Jable. AQUAL, Asociación de Queserías Artesanas de Lanzarote

Una de les novetats d’aquesta 8a edició és el Showcooking – Gastronomies amb identitat, un nou espai amb un format més personalitzat on tastar plats amb el xef com a protagonista.

Aquest espai té lloc per a 18 persones. La resta de públic pot assistir a l'activitat, però sense degustació.

Molts dels xefs del restaurants presents al Tast a La Rambla seran els conductors d’aquestes innovadores sessions gastronòmiques. Dissabte, i de la mà de María Busta (Casa Eutimo) i Lara Rodríguez (Restaurante Kraken), estarà decicat a “Asturias, Cocina de Paisaje”. Diumenge tindrà lloc “Raíz Culinaria – Castilla La Mancha” amb Antonio Cuerda (Restaurante Cuerda), Adrian Romanillos (Restaurante Zubar), José Ángel Sánchez i Olga Arenas (Natural food Lab), Andrés Rodríguez (Taberna Cocktail Gourmet) i Julián Antonio Rodríguez (Restaurante Occitanto-).

DISSABTE 4. ASTURIAS, COCINA DE PAISAJE

12.30 a 13.30h. Sessió vermut amb vistes al Cantàbric. María Busta, Rest. Casa Eutimio

14.00 a 15.00h. Menú "Cocina de Paisaje" a 4 mans (1r pase). María Busta, Rest. Casa Eutimio Lara Rodríguez, Rest. Kraken

15.30 a 16.30h. Menú "Cocina de Paisaje" a 4 mans (2n pase). María Busta, Rest. Casa Eutimio

Lara Rodríguez, Rest. Kraken

19.00 a 20.00h. Menjant-nos el mar: Alta cuina y aprofitament (1r pase). Lara Rodríguez- Rest. Kraken

20.30 a 21.30h. Menjant-nos el mar: Alta cuina y aprofitament (2n pase) Lara Rodríguez- Rest. Kraken

DIUMENGE 5. LA COCINA DE RAÍZ DE CASTILLA- LA MANCHA.

12.30 a 13.00h / 17.30 a 18.00h. ALBACETE- La navalla. Antonio Cuerda, Rest.  Cuerda

13.15 a 13.45h / 18.15 a 18.45h. GUADALAJARA- Cua de vaca embolicada en pasta philo, formatge de cabra i gingebre. Adrián Romanillos, Rest. Zubar

14.00 a 14.30h / 19.00 a 19.30h. CIUDAD REAL- Xai a la mossàrab amb pa àcim i aromes d'Alcúdia. José Ángel Sánchez, Rest. Natural food lab

14.45 a 15.15h / 19.45 a 20.15h. CIUDAD REAL- Tataki de cabirol amb melmelada de figues . Andrés Rodríguez, Rest. Taberna Cocktail Gourmet

15.30 a 16.00h / 20.30 a 21.00h. CUENCA- Torrada d'almortes amb basturma de gallina negra castellana. Julián Antonio Rodríguez i Daniel Peña, Rest. Occitano

Mapa de Localització

La Rambla, 1, 08002, Barcelona (41.376279, 2.176939)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X