Activitats gratuïtes al Tast a La Rambla
· On? Tast a La Rambla
· Quan? Del 8 a l'11 de maig de 2025
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 12:00h a 22:00h
· Adreça: Plaça de Catalunya
· Organitza: Tast a La Rambla
Un dels principals atractius del Tast a La Rambla són les activitats gratuïtes que es fan als dos espais de Showcooking.
DIJOUS 8
L’exquisit mediterrani. Comunitat Valenciana. Showcooking 1
El dijous 8, de 15 a les 21:15 h, i sota el títol de “L’exquisit mediterrani. Comunitat Valenciana”, podreu gaudir de tallers gratuïts a on podreu descubrir la gastronomía de la Comunitat Valenciana.
15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45 / 17.00 - 17.45 / 18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45
Taller culinari amb productes de la Comunitat Valenciana
Equip docent de la Xarxa de Centres de Turisme
20.30 - 21.15
Sabors tradicionals: vins i dolços del Baix Segura
Equip docent de la Xarxa de Centres de Turisme
Showcooking 2
16.00 - 16.45
Cuina responsable amb ànima de mercat
Danko Perkovic i Jordi Castán, Cap de cuina i Co-Fundador Casa Amàlia 1950
17.15 - 18.00
Les braves i la mare que les va parir
Rafa Antonín, Xef a Casa Rafuel18.30 - 19.15
ESTRELLA DAMM
Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer sommelier a Damm
DIVENDRES 9
1001 Sabores Región de Murcia. Showcooking 1
12.30 - 13.45
1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)
Pedro Buitrago, Xef de Tándem
14.00 - 14.45 / 15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45 / 17.00 - 17.45 / 18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45 / 20.00 - 20.45 / 21.00 - 21.45
1.001 Sabores Región de Murcia
Pedro Buitrago, Xef de Tándem
Showcooking 2
12.30 - 13.15
Cuina a la tòfona del Ristorante Don Giovanni
Ezequiel Álvarez, Xef Don Giovanni Barcelona
13.45 - 14.30
Grandmas Cooking: cuina tradicional de l’avia
Verónica Baena, Directora Grandmas Cooking. Jordi Bagues-Querol i Nuria Isanda, Integrants de la xarxa d’àvies
16.00 - 16.45
Al Perú tot és "sangucheable"
Manu Alvarado, Xef a Cholito Lindo
17.15 - 18.00
La bomba de la Barceloneta de Casa Guinart"
Óscar Manresa, Xef i Propietari Casa Guinart
18.30 - 19.15
ESTRELLA DAMM
Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer sommelier a Damm19.45 - 20.30
APEROL SPRITZ & CRODINO
Taller de tapes amb AmeliciousAmelia Platón, Xef
DISSABTE 10
Catalunya, regió mundialo de la gastronomía. Showcooking 1
12.30 - 13.15
L'oli, l'ànima de les nostres salses
Carlota Claver, Xef i Copropietària a La Gormanda (Barcelona)
13.45 - 14.30
Caves amb personalitat
Clara Antúnez, Comunicadora i sommelier de La Gastronòmica
16.00 - 16.45
Vins amb nom propi
Clara Antúnez, Comunicadora i sommelier de La Gastronòmica
17.15 - 18.00Pagesia i cuina: territori, producte i compromís
Arnau Bosch, Xef i propietari a Can Bosch (Cambrils, Tarragona)
18.00 - 18.45
Coques i pans: tradició i creativitat
Àngel Esteve, Xef a Sisè (Cappont, Lleida)
18.45 - 19.30
El llegat del mar i muntanya
Quim Casellas, Xef a Casamar (Llafranc, Girona)
19.30 - 20.15
Tapes i platillos de la cuina barcelonina
Toni Morago, Xef a Tapas 24 (Barcelona)
20.30 - 21.15
Or líquid català: OOVE amb DOP de Catalunya
Fabiola Júarez i Laia Badal, Responsables de projectes de recerca a la Fundació Alícia
Showcooking 2
12.30 - 13.15
RESTAURANTE CASTILLO DE SAN JOSÉ
Illa de sabors: tradició canaria amb respecte al producte localRomán Méndez, Xef de Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote
13.45 - 14.30
Vins i licors volcànics: l'ànima líquida de Lanzarote
David Seijas, Ex Sommelier de ElBulli / Gallina de Piel Wines
16.00 - 16.45
Tast de formatges volcànics de Lanzarote
Salvador García-Arbós, Periodista i escriptor
17.15 - 18.00
Vins i licors volcànics: l'ànima líquida de Lanzarote
David Seijas, Ex Sommelier de ElBulli / Gallina de Piel Wines
18.30 - 19.15
Tast de formatges volcànics de Lanzarote
Salvador García-Arbós, Periodista i escriptor
19.45 - 20.30
RESTAURANTE CASA-MUSEO DEL CAMPESINO
Cuina popular de LanzaroteRomán Méndez, Xef de Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote
DIUMENGE 11
Raiz Culinaria. Castilla – La Mancha. Showcooking 1
12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00
TOLEDO: "Toledo del Camp a la Taula"
Jesús Ángel Rodríguez, Xef executiu de Cuchara de Palo
13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45
ALBACETE: Tradició, contrastos i innovació
Diego Reyes, Xef de Restaurante Suculento
14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30
CIUDAD REAL: Ciudad Real, Paradís Gastronòmic. Que no t'ho expliquin... visita'ns!
Andrés Rodríguez, Xef de Restaurante La Zaranda
14.45 - 15.15 / 19.45 -20.15
CUENCA: Les nostres arrels, tradició y gastronomia
José Francisco Atienza, Cap de cuina de Restaurante La Martina
15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00
GUADALAJARA: Primavera a la Alcarria
Jesús Pardo, Xef i Gerent a Dama Juana
Showcooking 2
12.30 - 13.15
APEROL SPRITZ & CRODINO
Taller de tapes amb AmeliciousAmelia Platón, Xef
13.45 - 14.30
SAULEDA PASTISSERS
Mestres pastissers: experts en endolcir els teus moments amb els millors productesSandra Sauleda- Gerent de Sauleda Pastissers
17.15 - 18.00
PASTISSERIA L'ATELIER
Chaima Boukabout & Max Hoyos
18.30 - 19.15
Cheesecake taco: revisió d’un clàssic de la pastisseria
Lluís Estrada Canal i Toni Vera, Propietari i Responsable d’obrador Mervier Canal
19.45 - 20.30
Com diferenciar un gelat artesà d'un fals gelat artesà
Albert Roca, Xef Executiú Pastisseria Sant Croi by Albert Roca
Mapa de Localització
Plaça de Catalunya, Barcelona (41.387015, 2.170046)