Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Activitats gratuïtes al Tast a La Rambla

· On? Tast a La Rambla
· Quan? Del 8 a l'11 de maig de 2025
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 12:00h a 22:00h
· Adreça: Plaça de Catalunya
· Organitza: Tast a La Rambla

Gastronomia - Tast

Un dels principals atractius del Tast a La Rambla són les activitats gratuïtes que es fan als dos espais de Showcooking.

DIJOUS 8

L’exquisit mediterrani. Comunitat Valenciana.  Showcooking 1

El dijous 8, de 15  a les 21:15 h, i sota el títol de “L’exquisit mediterrani. Comunitat Valenciana”, podreu gaudir de tallers gratuïts a on podreu descubrir la gastronomía de la Comunitat Valenciana.

15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45 / 17.00 - 17.45 / 18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45

Taller culinari amb productes de la Comunitat Valenciana

Equip docent de la Xarxa de Centres de Turisme

20.30 - 21.15

Sabors tradicionals: vins i dolços del Baix Segura

Equip docent de la Xarxa de Centres de Turisme

Showcooking 2

16.00 - 16.45

Cuina responsable amb ànima de mercat

Danko Perkovic i Jordi Castán, Cap de cuina i Co-Fundador Casa Amàlia 1950

17.15 - 18.00

Les braves i la mare que les va parir
Rafa Antonín, Xef a Casa Rafuel

18.30 - 19.15

ESTRELLA DAMM

Taller de cerveses Damm

Yan Maia Auad, Beer sommelier a Damm

DIVENDRES  9

1001 Sabores Región de Murcia. Showcooking 1

12.30 - 13.45

1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)

Pedro Buitrago, Xef de Tándem

14.00 - 14.45 / 15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45 / 17.00 - 17.45 / 18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45 / 20.00 - 20.45 / 21.00 - 21.45

1.001 Sabores Región de Murcia

Pedro Buitrago, Xef de Tándem

Showcooking 2

12.30 - 13.15

Cuina a la tòfona del Ristorante Don Giovanni

Ezequiel Álvarez, Xef Don Giovanni Barcelona

13.45 - 14.30

Grandmas Cooking: cuina tradicional de l’avia

Verónica Baena, Directora Grandmas Cooking. Jordi Bagues-Querol i Nuria Isanda, Integrants de la xarxa d’àvies

16.00 - 16.45

Al Perú tot és "sangucheable"

Manu Alvarado, Xef a Cholito Lindo

17.15 - 18.00

La bomba de la Barceloneta de Casa Guinart"

Óscar Manresa, Xef i Propietari Casa Guinart

18.30 - 19.15

ESTRELLA DAMM

Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer sommelier a Damm

19.45 - 20.30

APEROL SPRITZ & CRODINO
Taller de tapes amb Amelicious

Amelia Platón, Xef

DISSABTE 10

Catalunya, regió mundialo de la gastronomía. Showcooking 1

12.30 - 13.15

L'oli, l'ànima de les nostres salses

Carlota Claver, Xef i Copropietària a La Gormanda (Barcelona)

13.45 - 14.30

Caves amb personalitat

Clara Antúnez, Comunicadora i sommelier de La Gastronòmica

16.00 - 16.45

Vins amb nom propi

Clara Antúnez, Comunicadora i sommelier de La Gastronòmica


17.15 - 18.00

Pagesia i cuina: territori, producte i compromís

Arnau Bosch, Xef i propietari a Can Bosch (Cambrils, Tarragona)

18.00 - 18.45

Coques i pans: tradició i creativitat

Àngel Esteve, Xef a Sisè (Cappont, Lleida)

18.45 - 19.30

El llegat del mar i muntanya

Quim Casellas, Xef a Casamar (Llafranc, Girona)

19.30 - 20.15

Tapes i platillos de la cuina barcelonina

Toni Morago, Xef a Tapas 24 (Barcelona)

20.30 - 21.15

Or líquid català: OOVE amb DOP de Catalunya

Fabiola Júarez i Laia Badal, Responsables de projectes de recerca a la Fundació Alícia

Showcooking 2

12.30 - 13.15

RESTAURANTE CASTILLO DE SAN JOSÉ
Illa de sabors: tradició canaria amb respecte al producte local

Román Méndez, Xef de Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote

13.45 - 14.30

Vins i licors volcànics: l'ànima líquida de Lanzarote

David Seijas, Ex Sommelier de ElBulli / Gallina de Piel Wines

16.00 - 16.45

Tast de formatges volcànics de Lanzarote

Salvador García-Arbós, Periodista i escriptor

17.15 - 18.00

Vins i licors volcànics: l'ànima líquida de Lanzarote

David Seijas, Ex Sommelier de ElBulli / Gallina de Piel Wines

18.30 - 19.15

Tast de formatges volcànics de Lanzarote

Salvador García-Arbós, Periodista i escriptor

19.45 - 20.30

RESTAURANTE CASA-MUSEO DEL CAMPESINO
Cuina popular de Lanzarote

Román Méndez, Xef de Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote

DIUMENGE 11

Raiz Culinaria. Castilla – La Mancha. Showcooking 1

12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00

TOLEDO: "Toledo del Camp a la Taula"

Jesús Ángel Rodríguez, Xef executiu de Cuchara de Palo

13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45

ALBACETE: Tradició, contrastos i innovació

Diego Reyes, Xef de Restaurante Suculento

14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30

CIUDAD REAL: Ciudad Real, Paradís Gastronòmic. Que no t'ho expliquin... visita'ns!

Andrés Rodríguez, Xef de Restaurante La Zaranda

14.45 - 15.15 / 19.45 -20.15

CUENCA: Les nostres arrels, tradició y gastronomia

José Francisco Atienza, Cap de cuina de Restaurante La Martina

15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00

GUADALAJARA: Primavera a la Alcarria

Jesús Pardo, Xef i Gerent a Dama Juana

Showcooking 2

12.30 - 13.15

APEROL SPRITZ & CRODINO
Taller de tapes amb Amelicious

Amelia Platón, Xef

13.45 - 14.30

SAULEDA PASTISSERS
Mestres pastissers: experts en endolcir els teus moments amb els millors productes

Sandra Sauleda- Gerent de Sauleda Pastissers

17.15 - 18.00

PASTISSERIA L'ATELIER

Chaima Boukabout & Max Hoyos

18.30 - 19.15

Cheesecake taco: revisió d’un clàssic de la pastisseria

Lluís Estrada Canal i Toni Vera, Propietari i Responsable d’obrador Mervier Canal

19.45 - 20.30

Com diferenciar un gelat artesà d'un fals gelat artesà

Albert Roca, Xef Executiú Pastisseria Sant Croi by Albert Roca

 

Mapa de Localització

Plaça de Catalunya, Barcelona (41.387015, 2.170046)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X