Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Arquitectura, Feng Shui, Geobiologia i Budisme, conferència a la Fundació Enric Miralles

· On? Fundació Enric Miralles. Sala d'exposicions
· Quan? 16 d'octubre de 2013
· Adreça: Passatge de la Pau, 10 bis
· Organitza: Altres

Actes

Aquesta tarda, a la sala d'exposicions de la Fundació Enric Miralles, tindrà lloc la conferència “Arquitectura, Feng Shui, Geobiologia i Budisme”, a càrrec del monjo budista Losang Tenkyong.

Feng Shui (pronunciat correctament Fong Shway) significa literalment “vent-aigua”. tracta d’un antic sistema xinès d’ endevinació, que té per objecte harmonitzar a les persones amb el seu entorn i ajudar a atraure i aprofitar l’energia subtil del mateix, amb la finalitat de recolzar a la persona en l’obtenció de “fortuna”, salut i felicitat. És una pràctica que ajuda al fet que els entorns on vivim siguin favorables per viure i aconseguir els objectius que ens marquem.

Losang Tenkyong ha estat practicant Feng Shui des de 2006, utilitzant el sistema de Yap Cheng Hai. Losang és un monjo budista que segueix la tradició tibetana:

“Al costat de la cultura xinesa del Feng Shui, he estudiat diverses tècniques que vénen del cristianisme i la tradició druídica occidentals, conegudes a França com Geobiologia.”

La Fundació Enric Miralles, basant-se en la manera de fer i de pensar d’Enric Miralles, es constitueix com un centre per a l’experimentació de l’arquitectura contemporània i d’altres disciplines artístiques afins, sent una plataforma de coneixement i promoció.

L'acte també comptarà amb l'assistència de la presidenta de la Fundació Enric Miralles, Benedetta Tagliabue.

L'acte és gratuït però l'aforament és limitat.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X