Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Arquitectures a la Fundació Setba

· On? FUNDACIÓ SETBA
· Quan? Del 22 de setembre al 19 de novembre de 2017
· Adreça: Plaça Reial, 10, 1r 2a
· Telèfon: 934813696
· Organitza: Fundació Setba

Exposicions

Des del dijous 21 de setembre podeu veure a la Fundació Setba Arquitectures, un diàleg entre arquitectura, disseny i art, que compta amb la col·laboració de l’arxiu del COAC (Col·legi oficial d’Arquitectes de Catalunya).

L’exposició es podrà visitar gratuïtament, amb motiu de la Festa del Roser que organitza Amics de La Rambla, el dissabte 7 i el diumenge 8 d’octubre de 10 a 14 h. A més a més, la mostra estarà inclosa en el festival d’arquitectura 48H OPEN HOUSE BCN, amb una jornada de portes obertes el 21 d’octubre.

L’exposició se centra en els edificis de tres arquitectes catalans de renom, interpretats per tres artistes plàstics.

En primer lloc, els edificis de Via Augusta/Brusi/Sant Elies, a Barcelona, dissenyats per Antoni de Moragas i Francisco Riba entre 1964 i 1970, que seran interpretats per l’artista Sílvia Martínez-Palou. Es mostraran fotografies de Català-Roca i peces dissenyades per Moragas per a diversos projectes, gentilesa de l’Arxiu del COAC i del Museu del Disseny de Barcelona.

En segon lloc, La Ricarda, del Prat de Llobregat, ideada per Antoni Bonet Castellana entre 1949 i 1962, i interpretada per Bea Sarrias. Comptarem amb un complet reportatge fotogràfic de Català-Roca i una de les butaques dissenyades pel mateix Bonet especialment per a la Ricarda, gentilesa de l’Arxiu del COAC.

I per últim l’Auditori Alfredo Kraus d’Oscar Tusquets, a las Palmas de Gran Canaria, edificat entre 1992, i 1997 i interpretat pel mateix arquitecte. Amb fotografies del projecte arquitectònic, la maqueta de l’edifici i mobiliari dissenyat per Tusquets per a diversos projectes, gentilesa de l’Arxiu del COAC i Carles Díaz.

Tres arquitectes, tres artistes i tres edificis, cadascun en una de les tres sales amb què compta la Fundació Setba actualment. I, com a novetat, una nova sala audiovisual que inaugurem amb la projecció de "Un dia a La Ricarda", de Bea Sarrias i Morrosko Vila-San-Juan. Una Peça audiovisual, a mig camí entre el curtmetratge i el videoart, que ens trasllada als estius de la infància, a través de dues nenes, Manuela i Luz, que semblen viure a La Ricarda sense la presència d'adults.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X