Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Arts Libris a l'Arts Santa Mònica

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? Del 21 al 23 d'abril de 2018
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: ARTS SANTA MÒNICA

Fires

L'Art Libris, la Fira Internacional de l'Edició Contemporània, arriba a la seva 9a edició. Del 21 al 23 d'abril, l'Arts Santa Mònica acollirà aquesta fira dedicada al llibre d'artista que s'ha convertit en un més dels atractius de La Rambla per Sant Jordi i que cal visitar.

A l'Arts Libris, més de 70 expositors mostren llibres d'artista, fotollibres, formats afins com les edicions d'artista i un heterogeni ventall de “printed matter” creat per artistes compromesos amb el format llibre.

A banda, aquest any, l’Arts Libris acull el V Simposi Internacional sobre Edició i Col·leccionisme i les presentacions del Speakers’ Corner. També podreu veure les exposicions Biblioteques Insòlites, comissariada per Glòria Picazo, i Nueva York en fotolibros, comissariada per Horacio Fernandez, assistir a la presentació del quart volum de la Sèria AL de Wilfredo Prieto i a diveros tallers.

L’Arts Libris també acull el lliurament del Premi ArtsLibris – Fundació Banc Sabadell.

L’horari de l’ArtsLibris Barcelona és de 12 a 21 h.

L’entrada és gratuïta el dissabte 21 de 12 a 17 h i el dilluns 23 d’abril.
El dissabte a partir de les 17 h i el diumenge, l’entrada val 4 € (la meitat per a estudiants, professors, carnet de biblioteques, aturats i jubilats. Els menors de 12 anys i els subscriptors de La Vanguardia tenen l’entrada gratuïta).

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X