Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Arts Libris" a l’Arts Santa Mònica

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? Del 26 al 28 d'abril de 2019
· Dies? Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 13:00h a 18:00h
· Adreça: La Rambla, 7
· Telèfon: 93 567 11 10
· Organitza: http://artslibris.cat/

Després de Sant Jordi, els llibres segueixen tenint protagonisme a La Rambla amb l’arribada a l’Arts Santa Mònica de l’Arts Libris, la fira dedicada al llibre d’artista i el fotollibre amb més envergadura del sud d’Europa. Aquest any arriba a la seva desena edició del 26 al 28 d’abril.

L’edició d’aquest any reunirà més d’un centenar d’expositors entre editorials, antiquaris, llibreries, institucions, fotògrafs i artistes.

Debat, cinema, col·leccionisme, producció editorial, intervencions d’artistes, performances, divulgació... ArtsLibris és pionera pel que fa als múltiples aspectes de la seva activitat: és una fira on el públic pot adquirir les publicacions, un segell editorial que publica la sèrie AL i un fòrum de debat que promou la reflexió al voltant de la pràctica editorial i l’art. De manera paral·lela, promou l’intercanvi, la informació i els contactes, a més de contribuir a projectar l’activitat dels editors, artistes i expositors.

El projecte d’ArtsLibris va néixer el 2009 sota l’impuls de la seva directora, la galerista i editora Rocío Santa Cruz. La voluntat inicial era la de convertir-se en fòrum d’intercanvi, divulgació i venda de les publicacions d’artista contemporànies. Des de llavors fins avui, el seu perfil s’ha especialitzat per orientar-se cap el llibre d’artista i el fotollibre, formats que des de principis dels anys 2000 són objecte d’una intensa activitat editorial i d’un renovat i creixent interès per part dels artistes, les institucions, el col·leccionisme i el públic. Aquest any compta amb el comissariat de Mela Dávila.

Amb motiu del seu desè aniversari, ArtsLibris es transforma per potenciar el seu perfil més experimental, i inclou tot tipus de projectes que expandeixen els marges de les possibilitats de l'edició en el context de l'art contemporani. Així, ha creat la secció Stand.0, un tipus d'estand de preu molt econòmic que permet mostrar els seus projectes a artistes, fotògrafs i editors de formats amb perfils més arriscats i pràctiques menys convencionals.

A la seva pàgina web, trobareu tot el programa d’activitats que han preparat per celebrar la desena edició d’u

Horaris:

Divendres 26 d’abril: de 13:00 a 21:00h

Dissabte 27 d’abril: de 12:00 a 21:00h 

Diumenge 28 d’abril: de 12:00 a 18:00h

Més Informació

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X