Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Assedegats de Wajdi Mouawad al Teatre Biblioteca de Catalunya

· On? Teatre Biblioteca de Catalunya
· Quan? Del 6 al 17 de juliol de 2020
· Adreça: Hospital, 56
· Organitza: La Perla 29

Teatre

El pròxim 6 de Juliol, la Perla 29 estrena, en el marc del Festival Grec, Assedegats, un muntatge dirigit per Oriol Broggi i escrit per Wajdi Mouawad i Benoit Vermeulen.

Aquest espectacle, s’havia començat a assajar abans de l'autrada pel Covid-19. Ara es recupera aquesta obra punyent que, des de la mirada de tres adolescents, ens pregunta pel sentit de la vida.

El Teatre s’obre sota les mesures de seguretat sanitàries pertinents (les podeu consultar aquí). A més, adaptant-nos a les circumstàncies, acompanyen el projecte amb molta presència de suport audiovisual. Audiovisuals pel propi muntatge i també amb un sistema que els hi permetrà realitzar l'espectacle en directe i enviar en diferit les funcions a altres teatres de Catalunya (Manresa, Vic, Granollers i Manacor).

A més, el proper dijous 9 i divendres 10 de juliol aquells qui vulgueu també podreu venir a veure l'obra, en streaming, al mateix claustre de la Biblioteca. Un espai obert, a l'aire lliure on podreu seguir la funció tot prenent un refrigeri. 

Entrades per anar al Teatre Biblioteca, aquí.
Entrades per anar al claustre dels Jardins Rubió i Lluch (9 i 10 de juliol), aquí.

Mapa de Localització

Hospital, 56, 08001, Barcelona (41.38052, 2.170319)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X