Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

BAIXA A LA RAMBLA: Altres activitats

· Quan? Del 4 al 20 de juny de 2021
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge

Baixa a La Rambla

La programación del “Baixa a La Rambla” és un tast de tot el que La Rambla ofereix cada día.

Aquí us indiquem algunes de les activitats de les que també podreu gaudir.

Caricatures i Retrats a La Rambla

 Pla del Teatre

Des de sempre hi ha hagut pintors i dibuixants a La Rambla. Els diumenges es reuneixen caricaturistes i retratistes al Pla del Teatre.

6 de juny, de 16 a 21 h.

13 de juny, de 16 a 21 h.

20 de juny, de 16 a 21 h.

Exposició Art al Carrer - Estàtues Humanes

Rambla de Santa Mònica

Formen part del paisatge de La Rambla des de fa molts anys i s'ajunten els dissabtes per exhibir el seu subtil art al públic barceloní.

5 de juny, de 16 a 20 h.

12 de juny, de 16 a 20 h.

19 de juny, de 16 a 20 h.

Ruta guiada “Ramblejant” amb Fragment Serveis Culturals

Preu: 10 €

Un passeig per La Rambla des de la font de Canaletes i fins a La Rambla de Mar, acompanyat de la mà d'un especialista en història de Barcelona. Et permetrà conèixer una Rambla que no havies vist mai, carregada d'art, edificis singulars i històries amagades. Aforament limitat i reserva prèvia a rutesfragment@fragment.cat.

10 de juny, de 16 a 17:30 h.

“Montserrat Roig, un referent avui” a l’Ateneu Barcelonès

Sala d’actes Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès. c/ de la Canuda, 6.

14 de juny, a les 18:30 h.

Periodista, activista, però sobretot, escriptora. Montserrat Roig Fransitorra (1946-1991) va ser una figura intel·lectual de primer ordre a la Catalunya de la Transició, i un referent de feminisme i compromís durant la recuperació democràtica. Per reivindicar el seu llegat, tres escriptores de generacions diferents, Carme Riera, Najat El Hachmi i Anna Punsoda, comentaran l'obra literària de Roig i com s'ha llegit al llarg de les dècades els seus clàssics contemporanis, en un acte d'homenatge l'endemà del dia que Roig hagués fet els 75 anys. Aforament limitat.

Lectura poètica en homenatge a Alfons Borrell a l’Ateneu Barcelonès

Sala d’actes Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès. c. de la Canuda, 6.

16 de juny, a les 18:30 h.

Al llarg de la seva trajectòria plàstica, Alfons Borrell va establir contacte amb un nombre representatiu de poetes destacats, amb qui col·laborà o, simplement, hi tingué una estreta relació d’amistat. Per recordar-lo, tots aquests poetes s’agrupen a l’Ateneu per recordar l’amic i homenatjar el mestre. Vicenç Altaió, Lluís Calvo, Antoni Clapés, Joaquim Sala-Sanahuja, Víctor Sunyol i Perejaume, que realitzarà una acció artística. A més, Nú Miret dirà poemes de Joan Brossa.

Més activitats: exposicions i espectacles

I, a banda, recordeu que podeu gaudir de les exposicions del CCCB, MACBA, Escola Massana, ELISAVA, Arts Santa Mònica, La Virreina Centre de la Imatge, Museu Marítim de Barcelona, Museu de l’Eròtica de Barcelona, Big Fun Museum, Fundació Enric Miralles y el Museu de Cera de Barcelona.

També teniu una cita amb els espectacles del Teatre Poliorama, Teatre Romea, Gran Teatre del Liceu, Cercle Malda i Teatre Biblioteca de Catalunya.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X