Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Barcelona, Ciutat de Pau

· On? Plaça de Catalunya
· Quan? 17 d'agost de 2018
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Actes

Barcelona acollirà el proper 17 d’agost l’acte de commemoració del primer aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils, que va provocar 16 morts i més d’un centenar de ferits, amb el lema Barcelona, Ciutat de Pau, que reafirma l’aposta de ser una ciutat de pau, acollida i integradora.

L’acte commemoratiu del primer aniversari dels atemptats se celebrarà el divendres 17 d’agost a les 10:30 hores a la plaça de Catalunya. “Barcelona, Ciutat de Pau” és un acte en record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d’agost” i ha estat coordinat pel Comissionat de Programes de Memòria.

Serà un acte auster, senzill i emotiu que donarà el protagonisme a la música i als ferits i familiars de les víctimes i on no hi haurà parlaments oficials. Consistirà en una interpretació musical que anirà a càrrec de les cinc Escoles Municipals de Música de Barcelona i del Conservatori Municipal. L’acte serà conduït per la periodista Gemma Nierga.

En aquesta actuació musical hi participaran, de manera voluntària, un grup de més de 50 alumnes de les Escoles Municipals de Música. “El cant dels ocells”, interpretat per 5 violoncel·listes, un contrabaix i un piano de mitja cua obrirà l’actuació, que seguirà amb la lectura d’un text en els 7 idiomes de les víctimes mortals (català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià, alemany).
Prèviament, està prevista una ofrena floral davant el mosaic de Joan Miró de la Rambla, al Pla de l’Os, amb familiars de les víctimes mortals.

Més Informació

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X