Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Barcelona, Ciutat de Pau

On? Plaa de Catalunya
Quan? 17 d'agost de 2018
Organitza: Ajuntament de Barcelona

Actes

Barcelona acollir el proper 17 dagost lacte de commemoraci del primer aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils, que va provocar 16 morts i ms dun centenar de ferits, amb el lema Barcelona, Ciutat de Pau, que reafirma laposta de ser una ciutat de pau, acollida i integradora.

Lacte commemoratiu del primer aniversari dels atemptats se celebrar el divendres 17 dagost a les 10:30 hores a la plaa de Catalunya. Barcelona, Ciutat de Pau s un acte en record i solidaritat amb les vctimes dels atemptats terroristes del 17 dagost i ha estat coordinat pel Comissionat de Programes de Memria.

Ser un acte auster, senzill i emotiu que donar el protagonisme a la msica i als ferits i familiars de les vctimes i on no hi haur parlaments oficials. Consistir en una interpretaci musical que anir a crrec de les cinc Escoles Municipals de Msica de Barcelona i del Conservatori Municipal. Lacte ser condut per la periodista Gemma Nierga.

En aquesta actuaci musical hi participaran, de manera voluntria, un grup de ms de 50 alumnes de les Escoles Municipals de Msica. El cant dels ocells, interpretat per 5 violoncellistes, un contrabaix i un piano de mitja cua obrir lactuaci, que seguir amb la lectura dun text en els 7 idiomes de les vctimes mortals (catal, castell, angls, francs, portugus, itali, alemany).
Prviament, est prevista una ofrena floral davant el mosaic de Joan Mir de la Rambla, al Pla de lOs, amb familiars de les vctimes mortals.

Ms Informaci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X