Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Barcelona Shopping Festival

· Quan? 1 de juliol de 2014
· Organitza: Altres

Actes

El Barcelona Shopping Festival és un esdeveniment que tindrà lloc el proper 1 de juliol per tal de promocionar la ciutat com a destinació de compres internacional.

El Festival té l'objectiu de celebrar-se de forma regular, i d'estar present dins del calendari de promoció internacional de Turisme de Barcelona. L'esdeveniment s'organitza al llarg del Barcelona Shopping Line i durant tot el dia, de 10 a 22h. Consistirà en una rua formada per un Bus Turístic dissenyat i tematitzat per l’ocasió, que farà un recorregut per tot els carrers a on es troben els establiments membres del programa. L'ambient serà festiu amb música i amb personatges animadors al carrer, a mode de comparsa que aniran fomentat i promocionant les compres.

S’iniciarà a les 10h del matí a l´Av. del Portal del Àngel , després continuarà per Pg. de Gràcia; a les 13h pararà davant de  Pedralbes Centre i a les 14h davant de L´illa Diagonal , seguirà per la Rambla de Catalunya cap a les 17h i  per tancar, acabarà al Born a les 20h. amb dues hores de concerts. Els artistes convidats són: El mejor trio de tu vida, Myriam Swanson i Amadeu Casas, Elena Gadel, Marc Durandó, Pere Espinosa & Jofre Bardagi  i Joan Rovira.
 
La promoció de l'esdeveniment  es fa principalment, a través, tant de les xarxes socials de Turisme de Barcelona (VisitBarcelona a Facebook, Instagram, i Twitter), com de les de l'Ajuntament.  S’ha organitzat un concurs a través de les xarxes i s´ha convocat a tot el públic a apropar-se a les diferents parades del recorregut per a participar i guanyar un premi. La campanya de promoció a les xarxes socials del VisitBarcelona ja s'ha iniciat i durarà fins a finals de juliol. S'atorgarà un premi, amb la col.laboració de Vueling, a una persona de fora que podrà venir amb un acompanyant. Amb els premis hi han col.laborat 15 botigues que donen xecs regals per un valor total de més de 2.000€.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X