Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Botifarrada popular a la Boqueria

· On? Mercat de la Boqueria
· Quan? 8 de febrer de 2015
· Organitza: Altres

Actes

El proper diumenge, 8 de febrer a les 12 h del migdia, el Mercat de la Boqueria i el Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de Barcelona i comarques, us volen convidar a la tradicional Botifarrada Popular.

Amb aquest acte, GremiCarn vol donar el tret de sortida al Carnaval de Barcelona. La botifarra d’ou és la menja més tradicional per dijous gras, que aquest any és el 12 de febrer.

Durant tot l’any, però especialment per carnestoltes, la Botifarra d’Ou esdevé un dels productes estrella de les carnisseries i xarcuteries del nostre país. Aquest embotit tradicional, amb una història documentada ja des del segle XVII, conté la carn de porc (papada) i els ous com a ingredients principals i té una forma característica de ferradura.

La Botifarra d’Ou és prima, té forma de ferradura i es pot comprar en peces individuals d’un calibre entre els 32 i els 45 mm cadascuna i té una llargada que oscil·la entre els 25 i els 35 cm.

Està previst servir 6500 racions gratuïtes de botifarra d’ou entre tots els que us apropeu a la porta principal del Mercat de la Boqueria. Esteu tots convidats!

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X