Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Canto jo i la muntanya balla" al Teatre Biblioteca de Catalunya

· On? Teatre Biblioteca de Catalunya
· Quan? Del 17 de febrer al 2 de maig de 2021
· Dies? Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Hospital, 56
· Organitza: La Perla 29

Teatre

La companyia La Perla 29 presenta al Teatre Biblioteca de Catalunya l’adaptació de la novel·la d’Irene Solà “Canto jo i la muntanya balla”.

Guillem Albà i Joan Arqué ens proposen portar a escena el llibre d’èxit d’Irene Solà, Canto jo i la muntanya balla. Una dramatúrgia de Clàudia Cedó amb música de Judit Neddermann, que ens portarà a gaudir d’un text màgic on podrem veure un híbrid de teatre de gest, text i música en directe al Teatre Biblioteca de Catalunya. 

Primer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida.

A Canto jo i la muntanya balla prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

Guillem Albà i Joan Arqué dirigeixen un repartiment de luxe amb Laura Aubert, Diego Lorca, Anna Sahun, Irene Tranis, Caterina Tugores i amb Amaia Miranda a la guitarra.

Podeu veure “Canto jo i la muntanya balla” de dimecres a dissabte a les 20 h i el diumenge a les 18 h. L’espectacle és en català i té una durada aproximada de 1 hora i 50 minuts.

Compra d'entrades

Mapa de Localització

Hospital, 56, 08001, Barcelona (41.38052, 2.170319)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X