Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Cavalcada de Reis 2018

· Quan? 5 de gener de 2019
· Dies? Dissabte
· Hora? De 18:00h a 21:00h
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Actes

La tradicional Cavalcada de Reis de Barcelona tindrà lloc el proper avui dijous 5 de gener a partir de les 18 h. La Cavalcada arribarà a Plaça Catalunya sobre les 19:20 h per Fontanella i, després de creuar-la, continuarà per Pelai.

Com tots els anys, els Reis d'Orient arriben a Barcelona acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques, carrosses sorprenents i muntanyes de caramels per a tots els qui decideixin aturar-se en algun dels punts del recorregut per veure les cares a Ses Majestats i, els més atrevits, lliurar la carta en mà a un dels 80 carters que viatgen amb els Reis.

Ses Majestats arribaran a les 16:30 h amb el pailebot Santa Eulàlia en companyia de tots els seus ajudants. Després de la tradicional cerimònia de rebuda, comença un recorregut que passarà per diversos carrers de la ciutat, a partir de les 18.00 i fins a les 21.00 hores aproximadament.

Enguany, obriran la cavalcada el Senyor Hivern, el Gran Llibre de les Coses Petites i la resta de protagonistes del nostre Nadal, que avançaran sota una pluja de flocs de neu i al ritme dels acords i les melodies de la música en directe. Naturalment, hi haurà les carrosses reials i tots els personatges emblemàtics d’aquesta desfilada, com ara la patge Estel i el patge Gregori, els carters reials i els xumeters, toootes les carrosses ben carregades de joguines i... almenys una amb el carbó!, a més de les caramel·leres i els caramel·lers, que llançaran milers de caramels a tots els nens i les nenes de Barcelona.

Recordeu que la celebració de la cavalcada implica importants talls de trànsit que compliquen la mobilitat. Recomanem l’ús del metro (que reforçarà el servei) per desplaçar-se per la ciutat. No us la perdeu!

RECORREGUT:

18 h Passeig de la Circumval·lació

        Av. Marquès de l'Argentera

        Pla de Palau

        Pg. Isabel II 

18:20 h Plaça d’Antoni López

        Via Laietana

18:40 h Plaça d’Antoni Maura

        Via Laietana

19:10 h Plaça Urquinaona 

        Fontanella

19:20 h Plaça Catalunya

        Pelai

19:40 h Plaça Universitat 

        Ronda Sant Antoni

20:05 h Sepúlveda

        Av. Paral·lel 

20:50 h Plaça Espanya

21 h Av. Reina Maria Cristina

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X