Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Cavalcada de Reis 2023 amb nou recorregut

· Quan? 5 de gener de 2023
· Dies? Dijous
· Hora? De 18:00h a 21:00h
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Nadal

 A les 16.00 hores del 5 de gener, ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran un any més a la plaça del Portal de la Pau amb el pailebot Santa Eulàlia. Allà seran rebuts per l’alcaldessa, que els oferirà el pa i la sal com a símbol d’hospitalitat i de benvinguda, i els entregarà les claus de la ciutat perquè puguin entrar a totes les cases.

A partir de les 18.00 hores, els Reis d’Orient i el seu seguici iniciaran la Cavalcada, amb un nou recorregut a causa de les obres de la via Laietana: passarà pel passeig de Colom, seguirà per l’avinguda del Paral·lel i pujarà per la ronda de Sant Pau i pel carrer d’Urgell, abans de girar pel carrer de Sepúlveda. Acabarà a la Font Màgica de Montjuïc a les nou tocades.

La Cavalcada d’enguany constarà d’aquestes carrosses espectaculars, que incorporaran moltes novetats:

Hola, Barcelona: la companyia Brincadeira donarà la benvinguda als Reis d’Orient i obrirà el pas de tota la comitiva, acompanyats de la Gata perduda, del Gran Teatre del Liceu.

Correus Reials: els ballarins de l’Escola Luthiers s’encarregaran de recollir les cartes acompanyats del patge Gregori, el patge de la ciutat.

La carrossa de l'estel, la patge Estel i el seguici d’estels màgics aniran acompanyats dels Brodas Bros i els Luminolifes, uns éssers estel·lars de grans dimensions.

El rei Melcior: la nova carrossa del rei Melcior i el seu seguici màgic tindrà unes ales lumíniques i l’acompanyaran coreografies del Centre de Dansa de Catalunya.

Les joguines: que venen en una nova carrossa plena d’energia, de moviment, de colors i de llums i amb coreografies de Fre3 Bodies.

El rei Gaspar: el rei ros estrenarà carrossa i anirà acompanyat del seu seguici màgic amb coreografies de Som-hi Dansa.

Instruccions per somiar: una nova carrossa en forma de llit màgic amb llençols com les veles d’un vaixell que ens recorda que és important anar a dormir d’hora, amb la dansa de la SADCUM.

El rei Baltasar: tancarà la benvinguda reial la nova carrossa del rei Baltasar i el seguici màgic, amb una coreografia d’Anna Mbengue.

El carbó: la carrossa que representa una mina amb carbó, foc, fum, miners i construcció anirà acompanyada de la companyia Kampai & La Banda Street Groove i serà més espectacular.

La darrera novetat d’enguany i la més dolça serà que, després de dos anys, tornaran les carrosses que llançaran caramels per tot el recorregut, guiades pel patge Omar.

Nou recorregut 2023

El seguici reial es posarà en marxa a les 18.00 hores per fer un recorregut des de l’avinguda del Marquès de l’Argentera (amb passeig de la Circumval•lació) fins a la Font Màgica de Montjuïc, amb l’horari previst següent:

18.00 h: av. Marquès de l’Argentera

18.15 h: pg. Colom

19.10 h: av. Paral·lel

19.30 h: rda. Sant Pau

19.45 h: Mercat de Sant Antoni

20.30 h: Sepúlveda

20.45 h: pl. Espanya

21.15 h: av. Reina Maria Cristina

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X