Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Chiasm. El Sónar a l’Ajuntament de Barcelona

· On? AJUNTAMENT DE BARCELONA
· Quan? Del 12 al 14 de juny de 2018
· Adreça: Plaça Sant Jaume 1
· Organitza: Sónar - Ajuntament de Barcelona

Exposicions

Demà comencen els concerts el Sónar 2018. Per celebrar el seu 25 aniversari, aquest any l’Ajuntament de Barcelona acull una de les seves activitats.

“Chiasm” és una instal.lació de l'artista i investigador sonor i espacial Edwin van der Heide, la seva presentació i estrena mundial ahir, va suposar l'inici de Sónar 2018.

“Chiasm” és una instal·lació immersiva. El títol es refereix a les interrelacions íntimes entre un cos amb altres cossos i l'espai en el qual cohabiten, gràcies a una interacció tridimensional de llum i so. A l’utilitzar una fina capa de fum, la llum de múltiples làsers es torna visible i tangible, creant superfícies i formes projectades dins de l'espai.

La llum juga amb l'arquitectura existent, al mateix temps que crea i proposa noves estructures. En moure's per l'espai, els visitants construiran la seva pròpia experiència de l'obra i al mateix temps influiran en l'experiència de la resta d'espectadors. Així, els visitants formen una part integral del treball i actuen com a agents en una experiència col·lectiva i "quiasmàtica".

Edwin van der Heide és un artista i investigador en el camp del so, l'espai i la interacció. El seu treball es basa en ampliar les fronteres de la composició i el llenguatge musical per projectar-les en direccions espacials, interactives i interdisciplinàries.

El seu treball comprèn instal·lacions, performances i entorns sonors immersius. A les seves obres –com la instal·lació Spectral Diffractions al pavelló Mies van der Rohe per Sónar 2014– el públic acostuma a situar-se al centre de l’espai i se’l desafia a explorar activament, interactuar i relacionar-se amb la pròpia obra.

CHIASM
SÓNAR 2018

Dimecres, 13 de juny de 2018
Dijous, 14 de juny de 2018 de 15 a 20:30 h

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X