Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Chino & The Big Bet al Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? 16 d'agost de 2018
· Adreça: Nou de la Rambla, 3 – 5
· Telèfon: 934725775
· Organitza: Palau Güell

Música

El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, una aposta que s’ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d’estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc al terrat, màgic i irrepetible, del Palau, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. En cada vetllada hi haurà un concert a càrrec d’una banda amb un estil diferent

Aquest dijous, la música anirà a càrrec de Chino & The Big Bet

Chino és un dels protagonistes de l'escena musical de Barcelona. La seva tècnica a la guitarra slide, el seu talent com a compositor i el seu carisma a l'escenari l'han portat per sales i festivals d'Europa i Estats Units amb un èxit indiscutible en cada actuació, Portugal, Espanya, França, Dinamarca, Anglaterra, Irlanda, Estònia, Finlàndia, Islàndia, Suècia, Suïssa, Luxemburg, Itàlia, Sèrbia, Àustria, Alemanya, Rússia, New York, San Diego, Los Angeles i San Francisco són testimonis del seu art
.
Nascut a Argentina i radicat a Barcelona des de l'anys 2000, s'ha convertit és un dels artistes locals amb més projecció internacional. En aquesta ocasió es presenta al capdavant de "Chino & The Big Bet", un quintet inspirat el el swing i el blues dels anys '50, que ha aconseguit un so propi i inconfusible, amb una enèrgica posada en escena que enlluerna al públic més exigent.

Les nits al Palau Güell comencen a les 20:30 h amb la rebuda i una visita exprés. A les 21:30 comença el concert i, al finalitzar, s’ofereix una copa de cava i un pica-pica. A les 22:30 h finalitza la vetallada.

El preu de l’entrada és de 35 € per persona i inclou visita exprés, concert, copa de cava i pica pica). Cal inscripció prèvia.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X