Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Colors al Gòtic

· On? Tot el barri Gòtic
· Quan? 6 d'octubre de 2012
· Organitza: Altres

Actes

El proper 6 d’octubre, a partir de les 12 h, el barri Gòtic s’omplirà de color amb la celebració de la primera edició de Colors al Gòtic. L’esdeveniment vol convidar a barcelonins i visitants a redescobrir el centre de Barcelona a través de recorreguts plens d’activitats i colors.

El comerç, la gastronomia, l’art i l’esport seran els protagonistes d’aquesta proposta singular que tindrà lloc en el centre històric de la ciutat. Els comerços, restaurants, hotels i equipaments culturals, oferiran als ciutadans accions, promocions i dinamitzacions on el fil conductor serà el color.

Colors al Gòtic és una iniciativa de Barna Centre organitzada per Amperson Consulting (que són els responsables de la Shopping Night Barcelona) i recolzada per Amics de la Rambla que comparteix aquest objectiu de fer redescobrir al barceloní el centre de la seva ciutat.

Us convidem, el proper 6 d’octubre, a passejar pel centre de la ciutat i a gaudir de les moltes activitats que hem preparat per a tots vosaltres: moda a la Plaça de la Catedral, gastronomia a la Plaça del Rei, esport a la Plaça Vila de Madrid, circ a la Plaça Reial, rondalles per a nens – i per a grans – a la Plaça Sant Felip Neri i La Rambla per Ramblejar.

La Rambla i Portal de l’Angel es convertiran en les portes de benvinguda a l’esdeveniment. Allà trobareu les guies amb tota la informació sobre Colors al Gòtic.

Hi ha molt més: música al carrer, actors, cercaviles, artesans, animació i colors... molts colors!! No us ho perdeu!!!

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X