Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concert d’aniversari de "El Triangle" amb Sidonie, Gertrudis i Nil Moliner

· On? Plaça Catalunya
· Quan? 30 de novembre de 2018
· Dies? Divendres
· Hora? De 18:30h a 22:00h
· Adreça: Plaça Catalunya, 1
· Organitza: El Triangle Centre Comercial

Música

El Centre Comercial El Triangle, com a cloenda als actes per celebrar el seu 20è aniversari, organitza un gran concert amb Sidonie, Gertrudis i Nil Moliner, el pròxim divendres 30 de novembre a les 18:30 h.

Sidonie celebra amb El Triangle que ells també celebren 20 anys i ho fan amb concerts com aquest i amb disc recopilatori. Sota el títol ‘El més meravellós de Sidonie‘, recolliran en un sol disc grans èxits com ‘El incendio‘, ‘Sou a’ o ‘Carreteres infinites’ més d’una nova versió de ‘Fascinat’ amb col·laboracions molt especials.

Gertrudis posa el punt final a dos anys de concerts amb la gira “Últim ball”. Després de 15 anys de carrera i 7 discos editats, passen pel seu millor moment amb l’èxit d ‘ “Ara volo alt”, una col·lecció de cançons que encomanen optimisme i ganes de viure.

Nil Moliner, amb només cinc cançons editades, s’ha convertit en l’artista revelació de l’any superant els 4 milions de reproduccions i penjant el cartell d’entrades esgotades en tots els seus concerts. A més de ser autor de la cançó candidata al festival d’Eurovisió ‘Que nos sigan las luces’, el cantant ja té llest el seu àlbum de debut que veurà la llum el primer trimestre del 2019.

El concert, a la Plaça de Catalunya, és gratuït. No us ho perdeu!

Mapa de Localització

Plaça Catalunya, 1, 08002, Barcelona (41.385928, 2.169453)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X