Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concert de la Fundació Pare Manel al Gran Teatre del Liceu

· On? GRAN TEATRE DEL LICEU
· Quan? 8 de setembre de 2015
· Adreça: La Rambla, 51-59 08002. Barcelona
· Telèfon: 934859900
· Organitza: Fundació Pare Manel

Música

El dia 8 de setembre, a les 20 h, tindrà lloc al Gran Teatre del Liceu un concert solidari organitzat per la Fundació Pare Manel.

La música anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Liceu sota la direcció de Josep Pons. El programa serà variat, molt atractiu i apte per a tots els públics.

L’actor i humorista Carles Flavià serà el mestre de cerimònies i presentador d’aquest acte que comptarà amb un programa musical on es podran escoltar temes com la divertida obertura de Candide, de Bernstein, Lady be good, de Gershwin o la Simfonia nº5 en mi menor, de Txaikovski.

A banda d’aquestes intervencions, el ballarí de claqué Guillem Alonso oferirà al públic part de les seves coreografies i la formació Blaumut interpretarà el tema El turista, acompanyada per la mateixa Orquestra Simfònica del Liceu.

El concert està organitzat per la Fundació Pare Manel que destinarà tots els beneficis a l’entitat Chitinguito de Dios, un menjador solidari del Raval que actualment col·labora amb diverses entitats del barri per promoure la reinserció de col·lectius en risc d’exclusió social.

El preu de les entrades va dels 15 als 25 €.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X