Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concert de la Jamboree Big Latin Band i Lucrecia

· On? Plaça Reial
· Quan? 1 d'octubre de 2011
· Organitza: Amics de la Rambla

Música

El proper dissabte 1 d’octubre, a les 19:00 h, us volem convidar a ballar amb la Jamboree Big Latin Band i Lucrecia. El concert tindrà lloc a la Plaça Reial.

Aquesta gran banda de sabrosura europea , dirigida per Ramón Escalé i formada per primeres figures del jazz barcelonès, presenta un nou projecte musical basat en temes originals amb arrels mediterrànies i temes tradicionals de cultura cubana arranjats en clau de jazz actual.
Com si ens trobéssim en el Palladium novaiorquès, la Jamboree Big Latin Band, farà vibrar a la concurrència amb el seu tumbao contagiós.
Components:
Ramon Escalé piano i direcció, Victor Correa trombó, Sergi Vergés trombó, David Pastor trompeta, Jaume Peña trompeta, Guillermo Calliero trompeta, Victor de Diego saxo alt i flauta, Martí Serra saxo tenor i soprano, Joan Chamorro saxo baríton, Gorka Benítez saxo tenor i flauta, Ignasi Zamora baix, Àlex Ventura paila, Vicenç Soler conga, Quino Béjar bongo i campana.

Acompanya a la Jamboree Big Latin Band una cantant de luxe: Lucrecia. Des de que a començaments dels 90 va recalar a Barcelona, la cantant cubana Lucrecia no ha parat de participar en desenes de projectes relacionats amb tota mena d’estils. Actriu, escriptora, presentadora de televisió, pianista, però, per sobre de tot, cantant dotada d’una excepcional veu que la fa apta per interpretar diferents registres —del pop al bolero, de la rumba a la cançó,…—, Lucrecia ha participat en bandes sonores, ha col•laborat amb artistes tant diversos com Celia Cruz, Lluís Llach, Chavela Vargas o Chano Lobato i ha enregistrat més de deu discos celebrats pels aficionats. Musa de la cubania, ens farà viatjar per les cultures del nou món, de la mà d’una una impecable banda formada pel bo i millor de la saba cubana de la ciutat comtal. Segons la històrica bolerista Chavela Vargas, “oírla cantar es como jugar con el viento estando desnuda”. No cal dir res més.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X