Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concert de Nadal 2008

· On? Palau de la Virreina
· Quan? 20 de desembre de 2008
· Adreça: La Rambla 99
· Organitza: Amics de la Rambla

Música

El proper 20 de desembre es celebrarà el tradicional Concert de Nadal de La Rambla davant el Palau de la Virreina. El concert, organitzat per Amics de La Rambla, començarà a les 17.30 h i anirà a càrrec de la Coral Sant Ignasi. A continuació s’ha programat una xocolatada popular. Les dos activitats són gratuïtes i estan obertes al públic en general.

La Coral Sant Ignasi està formada per més de 50 cantaires sota la direcció del mestre Manuel Zurita, que és el director des de la seva fundació l'any 1989. Des de llavors i fins ara aquesta Coral ha aconseguit fer-se amb un destacat currículum. Ha participat en trobades de corals en la diada de Santa Cecília, entre les quals cal destacar les interpretacions de la "Missa de la Coronació" de Mozart, la "Missa" de Gounod, la "Missa Brevis" de Mozart, "L'Himne" de Mendelssohn. Va cantar "L'Himne" de Mendelsshon al Palau de la Generalitat en la commemoració de la fundació de la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Escoles Cristianes de Catalunya. En col•laboració amb altres corals es va interpretar el "Te Deum" de Charpentier al Palau de la Música Catalana, amb motiu del 150 aniversari de la fundació de l'escola del Sagrat Cor de Sarrià.

Com a membre actiu de la Federació Catalana d'Entitats Corals ha participat amb la delegació del Barcelonès en el "Maig coral", a l'església de Santa Anna de Barcelona, així com en les "Cançons de la Fira" de Nadal. La Coral Sant Ignasi, a més, ha col•laborat en diverses ocasions amb Amics de La Rambla i ha participat en la Missa dels diumenges de TVE de Sant Cugat i en la Missa dels diumenges que celebra el cardenal de Barcelona, en la catedral.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X