Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concert de presentació de "Paráfrasis de la emoción" al Conservatori del Liceu

· On? Conservatori del Liceu
· Quan? 22 de febrer de 2019
· Dies? Divendres
· Hora? De 20:00h a 21:30h
· Adreça: Nou de La Rambla, 88 (accés pel Carrer Estel)
· Telèfon: 93 327 12 00
· Organitza: Conservatori del Liceu

Música

El proper divendres, 22 de febrer, a les 20 h, el pianista David Casanova presenta el seu disc “Paráfrasis de la emoción” amb música de Benet Casablancas i Demian Luna.

Després d’un recital del pianista David Casanova a l’Institut Francès de Barcelona on va interpretar, entre d’altres, l’Impromptu de Benet Casablancas i Memorias del Abismo IIb de Demian Luna va sorgir la idea de recollir en un disc compartit l’obra per a piano dels dos compositors.

Per materialitzar el projecte, el pianista i els compositors van fer una tria de les obres, sempre amb la intenció de ser el més ambiciosos possibles, i poder aplegar el màxim nombre d’elles per bastir un disc ric i variat.

En el cas del Demian Luna, la seva obra per a piano consta de quatre treballs en un període que aplega des de l’any 2004, amb l’aparició de les Tres reflexiones, fins l’any 2017 amb la Memorias del Abismo V. Entre aquest llarg període de 13 anys trobem l’aparició de dues obres més: els Dos interludios i Memorias del Abismo IIb que completen el seu corpus pianístic.

En el cas del Benet Casablancas vàrem haver de partir dels primers Haikus per a piano , que daten de l’any 2007 i que obren un període de producció pianística que arriba a l’any 2017, període aquest a on el compositor no ha deixat mai d’escriure per aquest instrument, i que ha engrandit el repertori actual per a piano aportant obres de gran rellevància. Anteriorment a aquests anys, el compositor ja havia escrit per a piano sol arribant a moments àlgics com els Set Epigrames de l’any 2003, o bé les poderosíssimes Tres bagatel•les també escrites en aquell any.

Les entrades, que podeu comprar anticipadament a la web del Conservatori del Liceu, tenen un preu de 10 €.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X