Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concurs de Guions al Museu de Cera de Barcelona

· Quan? Del 2 de maig al 30 de juny de 2017
· Organitza: Museu de Cera de Barcelona

Teatre

El Museu de Cera de Barcelona ha convocat un concurs de guions per a crear una visita nocturna teatralitzada pel museu. Si voleu participar teniu temps fins el proper 30 de juny. El premi és de 2.000 € en metàl·lic i un curs de guió online.

En el concurs hi poden participar totes les persones majors d’edat. Si voleu participar heu de presentar un guió d’aproximadament 1 h 30 minuts de durada que puguin posar-se en escena amb un repartiment de 2 o més actors. La temàtica ha de ser de suspens i/o de terror i es valorarà que el guió contempli la participació del públic i tingui tocs d’humor.

La visita ha d’estar pensada per a grups d’un màxim de 30 persones i ha de poder-se desenvolupar amb pocs efectes especials i el mínim de soroll possible.

Els guions han de ser inèdits, han d’estar escrits en català i/o castellà i han d’incloure una sinopsis argumental (dues pàgines DIN-A4 com a màxim) i el guió (d’una durada aproximada de 1 h 30 m).

S’han de presentar abans del 30 de juny de 2017 a les 14 h en format word com a document adjunt sense signar a info@museocerabcn.com

A l'encapçalament o tema del correu hi figurarà el títol del guió. Així mateix, en el missatge electrònic hi constaran les següents dades personals:

Nom i cognoms de l’autor/a
Data de naixement
Núm. DNI
Telèfon
Adreça postal

Hi haurà un únic premi al guió guanyador, que consistirà en un guardó econòmic per valor de 2.000€ i d’un curs online de narrativa.

MUSEU DE CERA DE BARCELONA

Passatge de la Banca, 7
Barcelona

Telèfon: 93 317 26 49

Web del Museu de Cera de Barcelona
Article de Ramblejant sobre el Museu de Cera de Barcelona

http://www.ramblejant.com/2010/08/museu-de-cera-de-barcelona.html

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X