Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concurs: dibuixa l'etiqueta de la cervesa La Rambla

· Quan? Del 16 al 30 d'abril de 2023
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Organitza: Amics de La Rambla

Concursos

Amics de La Rambla i BeerArt Project organitzen un concurs de dibuix per dissenyar la nova etiqueta de la cervesa artesana "La Rambla". Els treballs es podran presentar entre el 16 i el 30 d’abril de 2023.

Un jurat compost per professionals del dibuix, els responsables de Beer & Art Project i membres d'Amics de La Rambla, escollirà – entre totes les propostes presentades – el dibuix guanyador que decorarà les etiquetes de la cervesa artesana "La Rambla".

REGLAMENT

Participants: Pot participar qualsevol persona, major de 18 anys, prèvia inscripció a Amics de La Rambla (per telèfon al 933172940 o a info@amicsdelarambla.cat). Es poden presentar totes les obres que es vulgui, sempre que siguin inèdites.

Requisits de les obres: El tema obligatòriament ha de reproduir una imatge de La Rambla de Barcelona.

La tècnica i tendència artística són totalment lliures.

Les mides de les obres han de ser de format DIN A3 horitzontal (42x29,7) o proporcional. S'ha de tenir present que l'amplada pot quedar reduïda 2 cm per cada costat.

Finalitat del concurs: L'obra guanyadora serà reproduïda en l'etiqueta de la cervesa artesana La Rambla. A la contra etiqueta s'anomenarà el títol de l'obra i el nom autor/a.

Premi: L'autor/a guanyador/a tindrà com a premi (material de dibuix o pintura per un valor de 150 € ) i una caixa de cervesa artesana La Rambla amb l’etiqueta guanyadora. El premi podrà ser declarat desert.

Període del concurs: Des de la data de la publicació del concurs o esdeveniment fins al dia 30 d'abril de 2023. Les obres s'han d'entregar del 16 d’abril de 2023 al 30 d'abril de 2020.

Jurat: Estarà compost pel director de l'Escola Massana, d'un docent Universitari de Grau de Disseny Gràfic, d’un representant d'Amics de La Rambla i d’un representant de la Cervesa La Rambla.

Entrega del premi: El jurat farà públic l'obra guanyadora.

Propietat de l'obra: L'autor premiat accepta que la seva obra passi a ser propietat de Cervesa La Rambla i cedeix tots els drets per la utilització i reproducció en tots els formats necessaris per a la comercialització i difusió de la cervesa La Rambla.

Altres especificacions: Queda reservat el dret de prendre iniciatives no regulades en aquestes bases, sempre que no alterin el contingut essencial d'aquestes.

Acceptació de les bases: La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació d'aquestes bases.

Dissabte, 15 d’abril de 2023. Vine a dibuixar La Rambla

10 h Trobada a La Rambla de Canaletes abans de començar a dibuixar i inici de la Jornada. Podeu participar al “Vine a dibuixar La Rambla” encara que no participeu al concurs i podeu concursar encara que no vingueu a dibuixar el dissabte 15 d’abril.

13 h Trobada final i aperitiu.

Per participar en la jornada no cal inscriure's amb antelació, però totes les persones que vulguin participar en el concurs, s'han d'inscriure. Envieu un mail amb el vostre nom, edat i dni a info@amicsdelarambla.cat o truqueu per telèfon al 933172940 i confirmarem la vostra inscripció al concurs.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X