Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concurs per dissenyar les bosses de la campanya “Vine al Raval. Il·lumina el Raval”

· Quan? 19 d'octubre de 2015
· Organitza: Fundació Tot Raval

Actes

La Fundació Tot Raval organitza un concurs per seleccionar el disseny de les bosses que es fabricaran en el marc del projecte “Vine al Raval, il·lumina el Raval”.

El projecte “Vine al Raval. Il·lumina el Raval” té la intenció de promoure el Raval com un territori socialment responsable especialment de cara al Nadal. En un treball conjunt d'entitats socials, comercials i institucions culturals, s'ha dissenyat un projecte que generi oportunitats formatives i ocupacionals, adreçades a persones amb risc d'exclusió, a través de la fabricació de les llums que il·luminaran el Raval i de les bosses de roba que els comerciants repartiran entre veïns i visitants.

Està previst que es distribueixin 5.000 bosses en la campanya nadalenca en els comerços del Raval. Precisament per definir el disseny de les bosses de roba – que seran cosides i estampades al Raval – la Fundació ha organitzat un concurs.

En el concurs pot participar qualsevol persona major d'edat (o els menors amb consentiment dels pares o tutor legal).

Es valorarà que el disseny que es presenti s'inspiri en la forma del logotip del Raval Territori Socialment Responsable. El logotip està format per cinc pètals d’una flor, cadascun d’ells forma del contorn del barri del Raval representant els següents valors:

1. Facilitar el diàleg
2. Posar en valor la diversitat
3. Generar cohesió social
4. Generar sentiment de pertinença
5. Generar oportunitats

El disseny es farà a una sola tinta, per a una sola cara i tenint en compte que s'imprimirà sobre fons vermell.

El disseny pot està composat per una il·lustració o per una il·lustració acompanyada d'una paraula o d'un conjunt de paraules. Si s’inclouen frases o paraules aquestes han d’estar, com a mínim, en català (podent incloure frases en altres idiomes).

Es poden presentar dissenys directament a la Fundació Tot Raval, per correu electrònic (tsr@totraval.org) abans del 19 d'octubre.

Podeu consultar les bases aquí: http://www.totraval.org/fichero/1444119256.fichero1.tbl_descargas_noticias.145/Bases%20Concurs%20Disseny%20Bossa%20de%20Roba.pdf

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X