Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Cosint el Cant". El vestuari de Victoria de los Ángeles al Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? Del 9 de novembre de 2023 al 21 de gener de 2024
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Carrer Nou de La Rambla, 3-5
· Organitza: Palau Güell

Exposicions

El Palau Güell, el Gran Teatre del Liceu i el Museu de les Arts Escèniques han unit forces per dedicar una exposició al vestuari dels personatges que va interpretar Victoria de los Ángeles.

Victoria de los Ángeles (1923-2005) és una de les sopranos més importants del segle XX. Nascuda a Barcelona va ser universalment coneguda i reconeguda, esdevenint una excepcional ambaixadora de la cultura del país a través de les seves interpretacions, que va oferir arreu del món. Va actuar als millors teatres d’òpera, com la Scala de Milà, al Royal Opera House de Londres, el Teatro Colón de Buenos Aires o el Metropolitan Opera House de Nova York.

El Palau Güell, en col·laboració amb la Fundació Victoria de los Ángeles, el Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre i la Fundació del Gran Teatre del Liceu, vol recordar aquesta gran artista a través dels seus vestits. Tant els que lluïa als recitals com els que va fer servir per interpretar alguns dels personatges més emblemàtics de la seva carrera, com Violetta, Manon, Mimì o Cio-Cio San, entre d’altres.

L’exposició s’emmarca en els actes commemoratius de l’any del centenari del seu naixement.

Més Informació i entrades

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X