Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Dia internacional de la Dansa al Maremagnum

· On? Centre Comercial Maremagnum
· Quan? 29 d'abril de 2022
· Dies? Divendres
· Hora? De 18:00h a 19:00h
· Adreça: Moll d'Espanya, 5
· Organitza: Centre Comercial Maremagnum

Dansa

El Centre Comercial Maremagnum, amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, organitza el divendres 29 d’abril, de 18 a 19 h una exhibició de ball professional dels alumnes de l’escola Star Dance Studio.

El Dia Internacional de la Dansa es commemora cada any el 29 d'abril. Un dia que va establir el Comitè de Dansa de l'Institut Internacional del Teatre de la Unesco per a atreure a més públic i cridar l'atenció sobre aquest art.

I això, precisament, és el que busca el Centre Comercial Maremagnum, que durant un dia es pugui gaudir de tots els gèneres d'aquesta disciplina junts i de manera gratuïta. Per a això, s'ha unit a l'escola Star Dance Studio de Barcelona i, en horari de 18h. a 19h., a la Plaça Odissea, els alumnes de competició oferiran una autèntica demostració de dansa en un indret únic davant del mar Mediterrània.

Entre ells estaran SDS JOVE COMPANYIA (ballet), SDS MARIONA MARÍN y SDS ABRIL LÓPEZ (solo show), SDS LITTLE STAR (jazz), SDS BULLETPROOF (líric), SDS KINGS (parella urbana) y SDS BEAT GIRLZ, SDS DA PROJECT, SDS TUUUNES, SDS BLACK PEARL, SDS ON FIRE, SDS URBAN ÁNGELS i SDS BLACK ROSES (hip hop).

Amb aquesta iniciativa, el Centre Comercial Maremagnum vol fer costat als joves talents del panorama local cedint el seu espai. D'aquesta manera, estan contribuint, a més, al foment del desenvolupament cultural posant en valor una de les arts escèniques més emocionants que existeixen.

Mapa de Localització

Moll d'Espanya, 5, 08039, Barcelona (41.3751, 2.182927)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X