Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Drassanes, galeres... i Patapum! Primera Festa Infantil del Museu Marítim de Barcelona

· On? Museu Marítim de Barcelona
· Quan? 27 d'octubre de 2018
· Adreça: Av. de les Drassanes s/n
· Telèfon: 933429920
· Organitza: Museu Marítim de Barcelona

Festes

El pròxim 27 d’octubre el Museu Marítim de Barcelona celebrarà la seva primera Festa Infantil, on podreu descobrir els secrets de les Drassanes Reials amb tallers , un tastet d’activitats del museu, visites teatralitzades...

La Festa també servirà per presentar el Patapum!, el nou butlletí infantil que us desvetllarà tots els misteris de la cultura marítima amb divertides propostes.

L'activitat està adreçada a infants i famílies, és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Programa

10-14 h Tallers al pati del Museu

Feines de drassana. Descobriu els enigmes que us permetran saber quina feina es feia a les Drassanes i quins eren els principals oficis que s’hi trobaven. Al Museu Marítim us ensenyaran com es feien els caps i com us podeu fer una polsera marinera.

Fes-te el teu vaixell. Com que la construcció d’embarcacions era la principal activitat que es feia a les Drassanes, el Museu Marítim us propossa que us feu el vostre propi vaixell… de suro.

Corsaris a la vista. Disfressa’t de corsari i fes-te una foto familiar per tenir un record de la vostra “vida pirata”.

Un vaixell al laboratori. Actualment les Drassanes acullen el Museu Marítim de Barcelona. Una de les tasques més importants que es fan al museu és la de restaurar peces per tal d’exposar-les. Els voleu ajudes?

Visites guiades, planetari i… Patapum!

11 i 12.30 h Planetari mariner. Tastet al Planetari per conèixer les principals constel·lacions, la importància de dominar el temps en el mar i els diferents cels que la gent de mar ha trobat en els seus viatges.

11 i 13 h Descobreix les Drassanes Reials (visita teatralitzada). No us perdeu la visita guiada que farà el cosí arqueòleg d’Indiana Jones… De la seva mà, descobrireu els secrets de les Drassanes i la galera reial.

12 h Presentació del nou butlletí infantil Patapum i taller. Durant l’acte de presentació del nou butlletí infantil, us presentaran als seus personatges i la seva il·lustradora, la Sònia González qui us signarà el vostre exemplar. Al taller de xapes, us podreu emportar al Nico, l’Ona, en Pau, o la Laia.

DRASSANES, GALERES... I PATAPUM!

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X