Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Eduardo Mendoza inaugura Barcelona Novel·la Històrica

· On? Online
· Quan? 9 de novembre de 2020
· Dies? Dilluns
· Hora? De 18:00h a 19:00h
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Activitat Online

L’escriptor i Ramblista d’Honor Eduardo Mendoza rep enguany el Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino en un acte que anirà seguit d’una conversa amb la periodista Lídia Heredia.

 Aquest guardó reconeix el valor literari d’un autor o d’una autora que ha conreat el gènere i que, enguany, serà per a Eduardo Mendoza, un escriptor que ens ha fet visitar Barcelona un cop i un altre a través de les seves novel·les i que és un dels principals ambaixadors literaris de la ciutat.

La glossa sobre l’autor i la seva obra serà a càrrec de Javier Aparicio Maydeu, Catedràtic de literatura de la Universitat Pompeu Fabra, crític literari a Babelia (El País), exagent de l’Agencia literària Carmen Balcells i autor de l’edició crítica d’Una comedia ligera d’Eduardo Mendoza. 

Els escriptors Enric Calpena i Care Santos, els periodistes Sergi Doria i Óscar López, i Fèlix Riera, comissari de Barcelona Novel·la Històrica, componen el jurat de l’edició. Anteriorment, havien rebut el premi Barcino Lindsey Davis, Santiago Posteguillo, Simon Scarrow, Christian Jacq, Arturo Pérez-Reverte, Leonardo Padura i Isabel Allende.

Aquesta edició 2020 del Barcelona Novel·la Històrica és virtual i es pot seguir en línia.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X