Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El comerç del Gòtic torna a sortir al carrer

· On? Carrers del Barri gòtic
· Quan? 21 d'abril de 2012
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Actes

El proper dissabte, 21 d’abril, cinquanta-dos carrers del barri gòtic trauran 360 comerços al carrer en el que segur que serà una festa per passejar, badar i comprar.

L’objectiu de la festa del comerç al carrer és mostrar la qualitat i la diversitat de l’oferta d’aquest gran centre comercial a l’aire lliure que constitueix el barri Gòtic de Barcelona.

En la iniciativa, que té el suport del districte de Ciutat Vella, participen eixos i associacions com Amics de la Rambla, Barnacentre o els comerciants del carrer Escudellers.

D’entre les 52 places i carrers que s’han adherit a l’activitat, n’hi ha de petits com Petritxol als més grans com Portal de l’Àngel, carrer Ample o la Rambla. La riquesa que aporta la varietat d’establiments que té el barri, (emprenedors, firmes internacionals, botigues amb llarga trajectòria, de productes artesans, etc...) es donaran a conèixer als visitants d’una manera més visual i distinta de l’habitual.

Per facilitar que la jornada es converteixi en una festa, hi ha previstes restriccions de trànsit a la majoria de carrers que participen en la iniciativa des de les 11 a les 20 h.

Aquest dissabte, veniu a passejar i a comprar al Gòtic.

EL COMERÇ DEL GÒTIC SURT AL CARRER

Dissabte, 21 d’abril de 2012
Des de les 11 a les 20 h.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X