Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El comerç del Gòtic torna a sortir al carrer

· On? Carrers del Barri gòtic
· Quan? 21 d'abril de 2012
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Actes

El proper dissabte, 21 d’abril, cinquanta-dos carrers del barri gòtic trauran 360 comerços al carrer en el que segur que serà una festa per passejar, badar i comprar.

L’objectiu de la festa del comerç al carrer és mostrar la qualitat i la diversitat de l’oferta d’aquest gran centre comercial a l’aire lliure que constitueix el barri Gòtic de Barcelona.

En la iniciativa, que té el suport del districte de Ciutat Vella, participen eixos i associacions com Amics de la Rambla, Barnacentre o els comerciants del carrer Escudellers.

D’entre les 52 places i carrers que s’han adherit a l’activitat, n’hi ha de petits com Petritxol als més grans com Portal de l’Àngel, carrer Ample o la Rambla. La riquesa que aporta la varietat d’establiments que té el barri, (emprenedors, firmes internacionals, botigues amb llarga trajectòria, de productes artesans, etc...) es donaran a conèixer als visitants d’una manera més visual i distinta de l’habitual.

Per facilitar que la jornada es converteixi en una festa, hi ha previstes restriccions de trànsit a la majoria de carrers que participen en la iniciativa des de les 11 a les 20 h.

Aquest dissabte, veniu a passejar i a comprar al Gòtic.

EL COMERÇ DEL GÒTIC SURT AL CARRER

Dissabte, 21 d’abril de 2012
Des de les 11 a les 20 h.

També et pot interessar

Taller Les Flors a La Rambla! Rams de tardor
Espai Boqueria. Mercat de la Boqueria
Pirates al Museu
Museu Marítim de Barcelona

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X