Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Festival Eufònic a l'Arts Santa Mònica

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? Del 31 de gener al 2 de febrer de 2019
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte
· Adreça: La Rambla, 7
· Telèfon: 93 567 11 10
· Organitza: Arts Santa Mònica

Festivals

La versió barcelonina i urbana del Festival Eufònic es viurà, aquest cap de setmana, a l’Arts Santa Mònica.

L’Eufònic és un festival al voltant de les arts sonores i visuals que se celebra a Sant Carles de la Ràpita i, de meitat agost a meitat setembre, s’expandeix amb instal·lacions artístiques a diversos espais de Terres de l’Ebre: Amposta, Miravet, Tortosa, Ulldecona i Vinaròs. Eufònic són arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions en espais museístics, accions sonores, activitats per al públic familiar i concerts en espais singulars.

L’Eufònic Urbà és l’extensió urbana del festival que se celebra a Terres de l'Ebre, i es podrà gaudir a l’Arts Santa Mònica del 31 de gener al 2 de febrer de 2019, amb una selecció d’algunes de les millors actuacions audiovisuals i propostes experimentals que van passar per l’edició originària d’Eufònic, així com una presentació de les residències i les instal·lacions artístiques especialment comissariades per al festival que es podran visitar fins al 10 de febrer.

Eufònic Urbà estrena a Barcelona el nou espectacle del pianista Xavi Lloses que trasllada al directe el seu treball "Els benaurats" acompanyat del Quartet Brossa, i la primícia nacional amb el debut del crooner pop californià Lawrence Rothman, que va impressionar a Eufònic 2018. Altres actuacions i performances inclouen NUS, Huma, Enrique Tomás o l'escocès Konx-Om-Pax.

Una de les instal·lacions que va protagonitzar Eufònic 2018 s'adaptarà a l'Arts Santa Mònica: "A Room Listening to Itself", de l'artista canadenc Adam Basanta, qui també oferirà un dels seus directes delicats i poètics. La segona de les instal·lacions és "Ophelias" de Martina Ampuero, una peça de realitat virtual que presenta un programa de pintures interactives. 

Dos dels artistes seleccionats en residència a Eufònic 2018 presentaran el resultat de les seves investigacions en forma de performances: Alba Rihe, es mou pel circuit artístic no academicista de l’escena underground de Barcelona i presenta la performance "Vacances". Per l’altra banda, el col·lectiu La Forasteria explicarà el procés de creació i els ressorts que van activar la seva performance al Mercat d’Amposta.

Una oportunitat única per gaudir de la força creativa de l’Eufònic sense moure’ns de Barcelona.

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X