Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Llibertí al Teatre Poliorama

· On? TEATRE POLIORAMA
· Quan? Del 16 de febrer al 27 de maig de 2018
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 933177599
· Organitza: TEATRE POLIORAMA

Teatre

Torna, al Teatre Poliorama, El Llibertí, una comèdia d’Eric-Emmanuel Schmitt dirigida per Joan Lluís Bozzo. La podeu veure fins al 27 de maig.

Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d'Holbach, rep l'encàrrec d'escriure com més aviat millor l'article sobre el concepte "Moral" per a l'Enciclopèdia. El temps vola: s'ha de tancar i dur a la impremta el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig pel filòsof. Un dia en el qual Diderot es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de "Moral" . Ho aconseguirà? La resposta és encara avui en dia a l'Enciclopèdia.

El Llibertí és una comèdia escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels actors francesos contemporanis més llegits i més representats del món. El Llibertí ha estat definida com una veritable joia, una comèdia intel·ligent, lleugera i profunda, sensual i melancòlica, divertidíssima.

Jon Lluís Bozzo dirigeix a un repartiment de luxe: Abel Folk, Àngels Gonyalons, Annabel Totusaus, Elena Tarrats, Clara Moraleda i Jan Forrellat.

La durada de l’espectacle és d’una hora i quaranta minuts. El preu de les entrades va dels 20 als 29 €.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X