Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Museu Marítim de Barcelona acull l’exposició GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION

· On? MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
· Quan? Del 28 d'octubre de 2017 al 7 de gener de 2018
· Adreça: Av. de les Drassanes s/n
· Organitza: Museu Marítim de Barcelona

Exposicions

Els fans de Game of Thrones estan d’enhorabona. Al Museu Marítim de Barcelona ja es pot visitar l’exposició Game of Thrones: The Touring Exhibition

L’exposició està inspirada en la popular sèrie Joc de Trons d’HBO, i recull imatges impressionants i objectes fascinants. A l’exposició els fans poden caminar pel centre de Los Siete Reinos per veure en primera persona attrezzo, vestuari, objectes i decorats originals de la sèrie.

Gràcies a una combinació única d’entorns immersius, espais interactius i contingut multimèdia, els visitants poden gaudir de les mítiques terres de Poniente i Essos, i reviure els judicis i les tribulacions dels nobles i del poble, que lluiten per sobreviure a l’ombra del Trono de Hierro.

Els visitants de l’exposició també poden veure vestuari, attrezzo, armes i armadures utilitzats a la sèrie, i descobrir zones de l’exposició de temàtica dinàmica que representen diferents indrets: Els paisatges hivernals del Nord, el Camino Real envoltat d’arbres, els majestuosos escenaris de Desembarco del Rey, la ciutat conquerida de Meereen amb els seus quarters de guerrers Inmaculados i els fidels de la Casa Targaryen, escenaris emblemàtics de la misteriosa Casa de Blanco y Negro, les glaçades terres de Más allá del Muro i l’espectacular peça central de l’emblemàtic Salón del Trono de Hierro.

L’exposició és pot visitar de dimarts a dijous i els diumenges de 10 a 20 h, els divendres i dissabtes de 10 a 21 h. El temps mitjà de visita és d’una hora i mitja i, com funciona per franges horàries, cal escollir-la al comprar l’entrada. L’últim pas a l’exposició es realitzarà una hora i mitja abans del tancament.

Les entrades van dels 10 als 18,50 €.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X