Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El pailebot Santa Eulàlia compleix 100 anys i ho celebra amb un itinerari de mar

· On? PAILEBOT SANTA EULÀLIA
· Quan? Del 3 de març al 28 d'abril de 2018
· Organitza: MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

Rutes

El pailebot Santa Eulàlia surt a navegar per celebrar el centenari de la seva construcció.

La proposta és fer un viatge en el temps per descobrir com ha evolucionat la façana marítima de Barcelona. A bord del pailebot podreu observar la transformació del Port Vell, la construcció del barri mariner de la Barceloneta i els antics banys de començaments del segle XX, els suburbis del Somorrostro i el Camp de la Bota i la seva transformació en el barri de la Vila Olímpica i el Fòrum.

El Pailebot Santa Eulàlia va ser construït l'any 1918 en una drassana de la costa alacantina com a veler per al comerç amb Amèrica i ports de la Mediterrània,

Aquesta ruta per la costa barcelonina és part del programa que el Museu Marítim de Barcelona organitza entre els mesos de març de 2018 i febrer de 2019. Al llarg de tot l'any el Santa Eulàlia rebrà la visita a Barcelona de vaixells d'arreu del món i de destacades embarcacions de la flota catalana, navegarà per la costa per assistir als festivals marítims més rellevants de la Mediterrània i serà objecte d'activitats divulgatives, com ara una exposició monogràfica, xerrades i altres propostes adreçades a tots els públics. Al mes de juny està prevista una gran celebració ciutadana al Port de Barcelona per commemorar l'aniversari. Al 2019 la Festa Major de Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat, clourà els actes de celebració del centenari.

La durada és de 3 h i cal fer reserva prèvia. El preu de les entrades és de 12 € (6 per els menors de 7 a 14 anys).

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X