"El peix a la cuina mediterrània" al Restaurant Norai.
· On? Restaurant Norai
· Quan? 28 de febrer de 2019
· Dies? Dijous
· Hora? De 21:00h a 23:00h
· Adreça: Av. de les Drassanes s/n
· Telèfon: 666919998
· Organitza: Museu Marítim de Barcelona - Restaurant Norai
El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa “Cap a mar”, la revista Cuina i la D.O. Penedès, posa en marxa un nou cicle de propostes gastronòmiques. Amb el títol de “El peix a la cuina mediterrània”, han programat sis sopars, cadascun d’ells dedicat a la gastronomia d’un país o d’una ciutat de la riba del mar Mediterrani.
El primer serà el dijous 28 de febrer i té com a protagonista al Carnaval de Venècia i anirà a càrrec de Maurizio de Vei, creador culinari del restaurant venecià Bacaro, situat al carrer Jerusalem, nº 6, darrere el mercat de la Boqueria de Barcelona.
El menú del sopar dedicat a Venècia és el següent:
Sardines “en saor”
Amanida de calamars amb mongeta tendra, pecorino i oliva de kalamata
Spaguetti al nero di sepia
Galeta amb sabayon
Vi: Like 2018. Celler torre del Veguer
El cicle de sopars seguirà amb Grècia, bressol de la cultura mediterrània el 28 de març, seguirà amb la cuina de Tunísia i del Marroc el 25 d’abril, recalarà a Andalusia, on el peix fregit té tanta importància, el 30 de maig, seguirà a Cambrils, ja per la festa de Sant Pere, el 27 de juny i acabarà a Marsella, França, per la revetlla de Sant Jaume el 25 de juliol.
El preu és de 30 € i cal fer la reserva a reserves@norai.org.
Mapa de Localització
Av. de les Drassanes s/n , 08001, Barcelona (41.376401, 2.174817)