El Peix a la Cuina Mediterrània al Restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona
· On? Museu Marítim de Barcelona
· Quan? 30 de maig de 2019
· Dies? Dijous
· Hora? De 21:00h a 23:00h
· Adreça: Av. de les Drassanes s/n
· Telèfon: 93 342 99 20
· Organitza: Museu Marítim de Barcelona
El Museu Marítim de Barcelona i el Restaurant Norai han posat en marxa aquest any un cicle de propostes gastronòmiques amb el títol genèric de “El peix a la cuina mediterrània”
En aquesta ocasió, i de la mà del xef Rafa Zafra del restaurant Estimar, viatjareu a Andalusia on el peix fregit té molta importància.
El menú serà el següent:
1r. El seitó: en salaó, marinat, fregit i rostit. Un recorregut per les diverses elaboracions més comunes que podem trobar d’aquest producte tan versàtil.
2n. Gaspatxo mariner. Gaspatxo de tomàquet emulsionat amb el corall de les gambes i guarnició de gambeta, escopinyes, musclos, navalles i picada.
3r. Olla de peix (LLOTJA) amb cigrons i espinacs esparragats. Plat típic andalús de cigrons amb espinacs acabat a l’últim moment amb peix de la llotja i tocs mariners.
4t. La torrada de Santa Teresa que feia l’àvia amb el seu suc. Pa de poble sucat amb llet aromatitzada amb canyella i vainilla i caramel·litzat amb mantega i sucre.
El preu és de 30 € i cal fer la reserva a reserves@norai.org.
Mapa de Localització
Av. de les Drassanes s/n, 08001, Barcelona (41.376401, 2.174817)