Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Els alumnes d'ELISAVA treuen les seves cadires a La Rambla

· On? La Rambla, davant de l'Arts Santa Mònica
· Quan? 9 de desembre de 2020
· Dies? Dimecres
· Hora? De 09:45h a 12:30h
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: ELISAVA

Exposicions

Demà, 9 de desembre, torna “Cadires a La Rambla”. Els alumnes de l'ELISAVA prenen La Rambla per exposar les cadires dissenyades pels alumnes de primer del Grau en Disseny.

En aquesta nova edició, unes 170 cadires de fusta es repartiran per La Rambla de Santa Mònica, exposades com a icona de disseny de mobiliari, amb la intenció que aquesta deixi de ser només un lloc de pas. Es tracta de dissenys de cadires de fusta contraxapada que han de seguir unes normes concretes: la fusta no pot ser de més d'un centímetre de gruix, no poden portar cap mena de material de fixació com caragols o claus i han de ser lleugeres i plegables. Un repte que cada any els/les estudiants superen de forma molt creativa i amb molt bons resultats.

Un dia molt especial per La Rambla. No us ho perdeu!

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

També et pot interessar

ELISAVA. Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

ELISAVA. Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

La Rambla, 30
08002 Barcelona
Tel. 933174715Visitar website

ELISAVA. Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

ELISAVA és una de les escoles més rellevants d'Europa, pionera en els estudis de Disseny i Enginyeria. El Centre, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, té 2.000 estudiants d’arreu del món

Missió

ELISAVA promou l’educació, el coneixement, la recerca, el desenvolupament i la innovació en l’àmbit del disseny, l’enginyeria i la comunicació, impartint formació universitària que prepari als seus estudiants per assolir reptes professionals a nivell internacional, impulsant la relació de la nostra comunitat amb el teixit empresarial, les institucions i la societat i vetllant per la nostra viabilitat per poder transformar-nos i créixer en un entorn global i canviant.

Visió

ELISAVA vol ser un centre universitari de referència internacional que contribueixi a la transformació de l'entorn humà i la generació de noves realitats, desenvolupant amb creativitat i qualitat del disseny, l'enginyeria i la comunicació.

Valors

A ELISAVA apostem per una línia de formació i de recerca innovadora, flexible, creativa i pluridisciplinària, fortament orientada al món professional. Amb aquest objectiu, l’Escola col·labora àmpliament amb empreses, institucions i universitats en l’àmbit local, nacional i internacional.

Les directrius metodològiques impulsades des d’un centre pioner com ELISAVA han servit de model a altres Escoles de Disseny.

L’Escola és catalitzadora d’una línia de formació i recerca transversal, flexible i creativa, abocada al món professional i en estreta col·laboració amb l’empresa i les universitats internacionals.

Categoria:
Ensenyament

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X