Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Els Brugarol", una comèdia de Ramon Madaula al Teatre Poliorama.

· On? Teatre Poliorama
· Quan? De l'11 de març al 2 de maig de 2021
· Dies? Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 115
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

El Teatre Poliorama presenta “Els Brugarol” fins el 2 de maig. “Els Brugarol és una comèdia familiar escrita i protagonitzada per Ramon Madaula.

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/J0b9VRbguOA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

La direcció és de Mònica Bofill i, a banda del mateix Ramon Madaula, a sobre de l’escenari del Poliorama podreu veure a Jaume Madaula i Estel Solé.

Podeu veure “Els Brugarol” fins el 2 de maig de 2021 de dimecres a diumenge. El dilluns 5 d’abril també hi ha funció a les 18:30 h.

Compra d'entrades

Mapa de Localització

La Rambla, 115, 08002, Barcelona (41.38412, 2.170648)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X