Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Empreses que Sumen +

· On? Fundació Setba
· Quan? 21 de juny de 2012
· Adreça: Plaça Reial, 10, 1er 2a
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

Amics de la Rambla i la Fundació Setba volen convidar-vos a la segona trobada del cicle Empreses que Sumen + el 21 de juny, dijous, a les 19 h.

Empreses que sumen + vol promoure la responsabilitat social de les empreses mitjançant la seva col•laboració amb institucions o empreses socials i els serveis o productes que ofereixen.

El context actual ha estat l'espurna que ha permès engendrar i engegar aquest projecte. Un cicle de trobades que pretén sensibilitzar les empreses cap a la seva responsabilitat social, cap a les persones que es troben en risc d'exclusió i que cada vegada en són més. ‘Empreses que sumen +’ vol ser una plataforma per donar veu a les empreses i institucions que treballen o col•laboren en l'àmbit del social i, al seu torn, un espai de trobada per generar diàleg, reflexió i posar sobre la taula idees que, més endavant, puguin transformar-se en projectes concrets.

Aquesta segona trobada del cicle, tindrà lloc el proper 21 de juny a la seu de la Fundació Setba i comptarà amb la presència de Josep Maria Canyelles, fundador de l'empresa Responsabilitat Global , que farà una ponència sobre responsabilitat social empresarial; Roger Marcet, director del Museu Marítim de Barcelona, i Fina Garcia, d’Impulsem SCCL, que presentaran el projecte NORAI.

NORAI és una iniciativa cultural i social, al voltant de la gastronomia marítima, que va cobrar forma l'estiu de 2010 i en la qual, a més del Museu, participen dues entitats del Raval: la Fundació Surt i Impulsem.

El Museu Marítim de Barcelona té en la gastronomia marítima un dels eixos vertebradors del seu projecte museogràfic. Al seu torn, el Projecte Norai té un vessant social , ja que vol incidir en la millora de la qualitat de vida de persones amb alt risc d'exclusió social. Treballant conjuntament amb les entitats del barri, el projecte promou accions de formació i inserció en l'hostaleria.

En el projecte Norai hi participen, conjuntament, el Museu Marítim de Barcelona, Impulsem SCCL (una cooperativa sense ànim de lucre que desenvolupa accions de caràcter integrador en l'àmbit educatiu, social i laboral) i la Fundació Surt (una fundació privada i sense ànim de lucre que té com a objectiu facilitar el procés d'incorporació de les dones, especialment aquelles que es troben en situació de major vulnerabilitat, al mercat de treball). El projecte també compta amb el recolzament de la Fundació Tot Raval.

Si voleu assistir, heu de confirmar l’assistència trucant al 93 317 29 40 o per correu a larambla@laramblabcn.com.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X