Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Encuentros en la cumbre del baile" al Tablao Flamenco Cordobés

· On? Tablao Flamenco Cordobés
· Quan? Del 21 al 30 de juny de 2018
· Adreça: La Rambla, 35
· Telèfon: 933175711
· Organitza: Tablao Flamenco Cordobés

Música

Fins el 15 de juny, al Tablao Flamenco Cordobés, podeu veure una trobada de luxe amb representants de dues de les sagues familiars més importants del ball flamenc: El Farru, Karime Amaya i El Carpeta.

Farru (del 17 al 28 de juny)

La família Farruco és la saga de balladors flamencs i gitanos més importants que hi ha i el Farru, un dels tres germans que segueixen en actiu. Antonio Fernández Montoya, més conegut com "El Farru", ha dirigit i representat el seu propi espectacle com a solista pels tablaos i escenaris més prestigis del món, entre ells el City Center de Nova York

Karime Amaya

dKarime Amaya és neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional. El seu ball traspua força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus.

Carpeta

Manuel Fernández, El Carpeta, forma part de la reconeguda família de balladors Els Farruco. Sota la influència del seu avi, el gran Farruco, i els seus germans grans Farruquito i Farru, Carpeta és un dels balladors joves més importants i reconegut arreu del món.
En la seva trajectòria artística el Carpeta ha participat en espectacles i festivals de tot Espanya i en importants ciutats de tot el planeta com Mèxic D.F., Bogotà, Sant Francesc, Washington o Rio de Janeiro entre d'altres.

A la guitarra podreu gaudir de David Cerreduela, Tuto i Eugenio Santiago i al cante Antonio Campos “Bocaillo”, Luis “El Granaíno”, Jose Manyel Doya “El Zambullo”, Fabiola i Juan Manzano “Coco”

Un espectacle d’altíssim nivell que cap afeccionat al flamenc es pot perdre.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X