Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Entrada gratuïta per a les Rosers per veure "El mètode Grönholm" al Teatre Poliorama

· On? Teatre Poliorama
· Quan? Del 8 al 9 d'octubre de 2022
· Dies? Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 115
· Organitza: Teatre Poliorama

Amb motiu de la Festa Major de La Rambla, el Teatre Poliorama convida a totes les Rosers a veure "El mètode Grönholm" els dies 8 i 9 d'octubre.

Per gaudir d'aquesta oferta cal presentar el dni a la taquilla el dia de la funció.

L'aforament és limitat.

L'any 2003 "el mètode Grönholm" es va estrenar per primer cop al Teatre Nacional de Catalunya i des d’aleshores ha traspassat totes les fronteres: ha esdevingut un èxit de públic tant a Catalunya, com a la resta de l’Estat com en l’àmbit internacional.

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els quatre actors que aquest cop es posaran a la pell de quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a  sotmetre’s  a les rocambolesques proves del  procés de selecció.

Aquesta situació dona peu a una comèdia  de riures assegurats, perquè no hi ha res més divertit que veure les nostres pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l’ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula. Sí, la gent riu molt a "El mètode Grönholm"  però és un riure molt sa...., ens estem rient només de nosaltres mateixos.

Jordi Galceran amb "El mètode Grönholm" és l’autor català que ha aconseguit ser el més representat a Catalunya i al món amb una obra dramàtica de text. La direcció anirà a càrrec de Sergi Belbel.

L’espectacle és en català i té una durada d’una hora i quaranta minuts.

 

 

Mapa de Localització

La Rambla, 115, 08002, Barcelona (41.38412, 2.170648)

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X