Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Exposició del Premi Setba 2020

· On? Reial Cercle Artístic
· Quan? Del 25 de novembre al 4 de desembre de 2020
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Arcs, 5
· Organitza: Fundació Setba

Exposicions

Al Reial Cercle Artístic podeu visitar, fins el 4 de desembre, l’exposició “Premi Setba 2020”, una mostra de les obres guanyadores i finalistes d’aquest premi destinat a artistes amb discapacitat intel·lectual.

El Premi Setba, és un certamen de pintura destinat a artistes amb discapacitat intel·lectual. Es tracta del projecte més veterà de la Fundació Setba i el premi més ben dotat de l’Estat espanyol que reuneix professionals del món de l’art, alumnes de Belles Arts, entitats i fundacions amb un mateix objectiu: detectar i reconèixer el talent d’aquests artistes “magistrals”. 

Des del seu inici, l'any 2011, s’hi han presentat 4.886 obres, procedents de 135 entitats diferents. D’aquestes 4.886 obres només s’han seleccionat 200, ja que cada any se n’escullen 20.

Les 20 obres seleccionades d'enguany més el Premi de disseny es podran veure exposades a la Reial Cercle Artístic. La selecció d'aquesta edició ha anat a càrrec d'un jurat professional format per la comissària d’art Mery Cuesta, Isabel Abad de la Fundació ”la Caixa”; Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona; Josep Manuel Jaurena, gerent de l’empresa Art Mir, i Cristina Sampere, de la Fundació Setba.

Segons dades del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el 2019 es van comptabilitzar un total de 66.741 persones amb una discapacitat intel·lectual de més del 33% a Catalunya

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X