Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Exposició: "Dorm en l'accident que provoca" al Santa Mònica

· On? Santa Mònica
· Quan? Del 15 de setembre de 2022 al 8 de gener de 2023
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? 18:00h
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Santa Mònica

Les nombroses i sovint contradictòries experiències que provoquen les nocions de llar bateguen sota una capa gruixuda d’assumpcions, imposicions, inèrcies i familiaritzacions. Què passa quan aquestes latències de vivències diverses s’agiten, s’exposen i es creuen provocant accidents, assenyalant violències i obrint possibilitats?

Dorm en l’accident que provoca és un teixit de preguntes i propostes artístiques sobre significats i dubtes, vivències i estranyaments, genealogies i històries, polítiques i Polítiques, representacions o difuminacions, explotacions i exploracions, espais i temps, nosaltris inclusivis o excloents, violències i revictimitzacions, o les matrius de racisme, classisme, capacitisme, androcentrisme, antropocentrisme.

Una exposició formada per les propostes individuals i col·lectives del grup d’artistes seleccionats, per les activitats paral·leles amb les veus i participacions d’altres agents convocats i per una taula situacional que s’ha ocupat col·laborativament de provocar i acompanyar els processos i subprocessos de creació i reflexió.

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X