Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Exposició "Eusebi Güell i Bacigalupi, patrici de la Renaixença"

· On? Palau Güell
· Quan? Del 26 de juliol de 2018 a l'1 de juliol de 2019
· Adreça: Nou de la Rambla, 3 – 5
· Telèfon: 934725775
· Organitza: Palau Güell

Exposicions

Ara, la visita al Palau Güell inclou una exposició dedicada a Eusebi Güell i Bacigalupi.

El 9 de juliol de 1918, Eusebi Güell i Bacigalupi, promotor del Palau Güell, moria a Barcelona als 71 anys. El Palau Güell, on havia passat part de la seva vida, tornava a agafar protagonisme, ja que la família va decidir instal·lar-hi la capella ardent. Els barcelonins van poder donar-hi l’últim adeu a aquest personatge cabdal de la Barcelona i de la Catalunya del darrer terç del segle xix i principi del xx.

L’exposició, comissionada per Raquel Lacuesta Contreras i Xavier González Torán, dibuixa un recorregut per la vida i el llegat de l’industrial i mecenes, promotor del Palau Güell. Concebuda per commemorar el centenari de la seva mort, la mostra repassa les diferents facetes d’aquesta figura cabdal de la Barcelona i la Catalunya del darrer terç del segle XIX.

Al voltant de l’exposició tindran lloc visites guiades i un cicle de conferències a l’octubre on es presentarà el catàleg de l’exposició, dins de la col·lecció El Palau Güell a fons.

Les visites guiades es faran cada segon dissabte de mesActivitat gratuïta adreçada a tots els públics. Cal fer reserva prèvia a www.palauguell.cat o al 934.725. 775

Més Informació

Mapa de Localització

Nou de la Rambla, 3 – 5 (41.379161, 2.17444)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X