Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Exposició "Eusebi Güell i Bacigalupi, patrici de la Renaixença"

· On? Palau Güell
· Quan? Del 26 de juliol de 2018 a l'1 de juliol de 2019
· Adreça: Nou de la Rambla, 3 – 5
· Telèfon: 934725775
· Organitza: Palau Güell

Exposicions

Ara, la visita al Palau Güell inclou una exposició dedicada a Eusebi Güell i Bacigalupi.

El 9 de juliol de 1918, Eusebi Güell i Bacigalupi, promotor del Palau Güell, moria a Barcelona als 71 anys. El Palau Güell, on havia passat part de la seva vida, tornava a agafar protagonisme, ja que la família va decidir instal·lar-hi la capella ardent. Els barcelonins van poder donar-hi l’últim adeu a aquest personatge cabdal de la Barcelona i de la Catalunya del darrer terç del segle xix i principi del xx.

L’exposició, comissionada per Raquel Lacuesta Contreras i Xavier González Torán, dibuixa un recorregut per la vida i el llegat de l’industrial i mecenes, promotor del Palau Güell. Concebuda per commemorar el centenari de la seva mort, la mostra repassa les diferents facetes d’aquesta figura cabdal de la Barcelona i la Catalunya del darrer terç del segle XIX.

Al voltant de l’exposició tindran lloc visites guiades i un cicle de conferències a l’octubre on es presentarà el catàleg de l’exposició, dins de la col·lecció El Palau Güell a fons.

Les visites guiades es faran cada segon dissabte de mesActivitat gratuïta adreçada a tots els públics. Cal fer reserva prèvia a www.palauguell.cat o al 934.725. 775

Més Informació

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X